Netflix a lansat un site de știri despre serialele și filmele sale originale, Tudum

De: Ana Obretin / 10.12.2021, 13:45
Netflix a lansat un site de știri despre serialele și filmele sale originale, Tudum

Netflix a lansat un nou site, numit Tudum, care va găzdui știri dedicate clienților despre date de lansare și conținut suplimentar privind serialele și filmele sale originale.

Compania descrie site-ul drept „un loc pentru a descoperi mai multe despre favoritele tale Netflix”. Pentru o experiență mai simplă, utilizatorii se pot conecta pe site cu contul lor de Netflix. Netflix spune că site-ul va fi dezvoltat, inclusiv cu noi funcții, în viitor, potrivit techcrunch.com.

Tudum va prezenta conținut suplimentar și informații despre serialele TV și filmele Netflix

De exemplu, transmite Netflix, utilizatorii vor putea „săpa” mai adânc în conținutul său și să folosească site-ul pentru a afla informații precum unde altundeva au văzut distribuția din „The Witcher” și dacă „Maid” se bazează pe o poveste adevărată. Site-ul include interviuri exclusive, informații despre actori, despre conținutul care este popular pe platformă, o secțiune de știri în tendințe, detalii despre seriale viitoare etc.

Tudum, care poartă numele sunetului pe care utilizatorii îl aud atunci când apasă pe funcția redare pe Netflix, este și numele evenimentului global al fanilor virtuali ai platformei care a avut loc în septembrie. Evenimentul a inclus primele imagini exclusive și paneluri cu vedete din unele dintre cele mai populare titluri Netflix, precum „Stranger Things”, „Emily in Paris”, „The Witcher”, „The Crown”, „Cobra Kai” și „Bridgerton”. 

CITEȘTE ȘI: Netflix va publica săptămânal Topuri 10 cu filme și seriale

Netflix câștigă 4,4 milioane de noi abonați, în contextul fenomenului „Squid Game”

Foto: Profimedia Images