„Red Notice”, cu Dwayne Johnson și Ryan Reynolds, a devenit cel mai vizionat film pe Netflix

De: Ana Obretin / 02.12.2021, 08:30

Comedia de acțiune „Red Notice”, cu Dwayne Johnson, Gal Gadot și Ryan Reynolds, a devenit cel mai vizionat film din istoria Netflix, potrivit gigantului de streaming.

„Red Notice” a acumulat 328,8 milioane de ore de vizionare, transmite Netflix, depășind recordul anterior deținut de „Bird Box”, cu Sandra Bullock, în 2018, cu 282 de milioane de ore de vizionare.

CITEȘTE ȘI: Netflix va publica săptămânal Topuri 10 cu filme și seriale

Ryan Reynolds va face o pauză profesională. Actorul nu știe cât va dura aceasta

Netflix a făcut public topul celor mai vizionate producții ale sale

Vezi trailerul mai jos:

În prezent, 50% dintre toți abonații Netflix din întreaga lume au vizionat „Red Notice”. Filmul a depășit recordul anterior în doar 18 zile, spre deosebire de „Bird Box”, care a avut nevoie de patru săptămâni pentru a ocupa poziția fruntașă, scrie CNN.

Filmul a fost produs de compania lui Dwayne Johnson, Seven Bucks Productions, și a debutat pe site-ul de streaming la începutul acestei luni. Acesta rămâne în continuare în topul 10 al filmelor de pe platformă în 94 de țări, conform Netflix.

„Red Notice” spune povestea unui profiler FBI, interpretat de Dwayne Johnson, care trebuie să colaboreze cu cel mai mare hoț de artă din lume (Reynolds) într-un furt îndrăzneț, pentru a prinde un foarte căutat infractor interpretat de Gadot. Filmul a fost lansat și în cinematografe, weekend-ul trecut.

CITEȘTE ȘI: Netflix a cumpărat primul studio de jocuri video și a lansat cinci producții pe mobil

Foto: Profimedia Images