Ryan Reynolds va face o pauză profesională. Actorul nu știe cât va dura aceasta

De: Nicoleta Lepădatu / 17.10.2021, 14:21
Ryan Reynolds va face o pauză profesională. Actorul nu știe cât va dura aceasta

Ryan Reynolds a anunțat că ia „un pic de pauză de la realizarea filmelor” după ce s-a încheiat producția pentru cel mai recent proiect în care a participat.

Actorul a scris sâmbătă pe Instagram că a terminat filmările pentru  ”Spirited”, viitorul său proiect pentru Apple TV Plus. Ryan  Reynolds lucra la acest lungmetraj din luna iulie.

„Pentru mine este finalul participării la filmul ”Spirited”. Nu sunt sigur că aș fi fost gata să spun da unui proiect atât de provocator în urmă cu trei ani”, a scris Reynolds în postarea sa de pe Instagram. „Momentul perfect pentru o pauză sabatică de la filmări. Îmi va fi dor de fiecare secundă să lucrez cu acest grup de creatori și artiști supradotați. În zilele noastre, bunătatea contează la fel de mult ca talentul. Am avut norocul să lucrez cu oameni care sunt la același nivel cu ambele.”

Împreună cu exprimarea laudelor sale pentru echipa ”Spirited”, Reynolds și-a împărtășit entuziasmul de a lucra alături de Will Ferrell și de a se reîntâlni cu Octavia Spencer, co-starul său din ”The Nines”, din 2007.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Oricât de îndelungată se va dovedi a fi pauza sabatică a lui Reynolds, aceasta este una pe deplin meritată. Actorul a jucat deja în două filme care au intrat în cinematografe în 2021: “Hitman’s Wife’s Bodyguard” și „Free Guy”, are un altul pentru Netflix, care va fi lansat curând, ”Red Notice”, o peliculă de acțiune cu buget impresionant în care Reynolds joacă alături de Dwayne Johnson și Gal Gadot. Ryan Reynolds a mai lucrat ca producător la ”Free Guy” și în prezent joacă în ”Spirited”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „Free Guy / Eliberează-l pe Guy”, pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend