Netflix renunță la serialul animat „Pearl” al lui Meghan Markle

De: Nicoleta Lepădatu / 02.05.2022, 09:10
Netflix renunță la serialul animat „Pearl” al lui Meghan Markle

Platforma de streaming Netflix a anunțat duminică decizia de a opri producția serialului animat al lui Meghan Markle „Pearl”, ca parte a procesului de restructurarea a conținutului animat.

Renunțarea la mai multe proiecte, inclusiv cel al lui Markle, a făcut parte din deciziile strategice privind producția de seriale animate, a spus compania într-un comunicat, fără a oferi detalii suplimentare cu privire la decizia sa.

Archewell Productions, compania fondată de Meghan Markle și soțul ei, Prințul Harry, a declarat anul trecut că va fi producător executiv al filmului „Pearl”. Serialul urma să fie centrat pe aventurile unei fete de 12 ani care este inspirată de femei influente din istorie.

Archewell Productions nu a răspuns unei solicitări de comentarii, conform Reuters.

De asemenea, Netflix a decis să nu continue cu alte două seriale animate pentru copii „Dino Daycare” și „Boons and Curses”.

Decizia de a anula aceste programe vine după ce Netflix a raportat o pierdere de 200.000 de abonați în primul trimestru, fiind mult sub previziunile sale de a adăuga 2,5 milioane.

Anul trecut, Netflix a extins un acord pentru filme de animație cu filiala Comcast a Universal Pictures, o decizie care era de așteptat să ajute Netflix să păstreze spectatorii copii.

Netflix a anunțat că va continua să lucreze la proiecte cu Archewell, inclusiv la seria de documentare anunțată anterior „Heart of Invictus”. Aceasta se va concentra asupra sportivilor care concurează la Jocurile Invictus pentru veterani accidentați, de la Haga în 2022.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Meghan Markle dezvoltă seria animată „Pearl” pentru Netflix