Neve Campbell nu vai mai juca în „Scream 6” din motive financiare

De: Nicoleta Lepădatu / 07.06.2022, 08:16
Neve Campbell nu vai mai juca în „Scream 6” din motive financiare

Neve Campbell spune că nu va fi în noua continuare  „Scream” după ce a primit o ofertă financiară inadecvată pentru a juca în a șasea parte a celebrei francize.

„Din păcate, nu voi face următorul film „Scream”. Ca femeie, a trebuit să muncesc extrem de mult în cariera mea pentru a-mi stabili valoarea, mai ales când vine vorba de „Scream”. Am simțit că oferta care mi-a fost prezentată nu echivalează cu valoarea pe care am adus-o francizei”, a spus Campbell într-o declarație pentru The Hollywood Reporter.

În filmul original din 1996 creat de Kevin Williamson și Wes Craven, Neve Campbell a jucat rolul lui Sidney Prescott, care, împreună cu personajele interpretate de Courteney Cox și David Arquette, printre alții, s-a confruntat cu un criminal poreclit Ghostface.

Paramount și Spyglass au plănuit o a șasea parte a francizei de groază, după ce un al cincilea capitol de succes a fost lansat la începutul acestui an.

„A fost o decizie foarte dificilă să merg mai departe și să las în urmă această parte din cariera mea. Tuturor fanilor mei „Scream”: vă iubesc. Ați fost întotdeauna incredibil de implicați și m-ați susținut mereu. Vă sunt pentru totdeauna recunoscătoare vouă și pentru ceea ce mi-a oferit această franciză în ultimii 25 de ani”, a adăugat Campbell în declarația sa despre neîntoarcerea la Woodsboro.

James Vanderbilt și Guy Busick au scris împreună scenariul noului sequel, Matt Bettinelli-Olpin și Tyler Gillett revenind ca regizori pentru noul capitol.

Filmările urmează să înceapă în această vară pentru o lansare în cinematografe pe 31 martie 2023.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „Scream”, continuarea celei mai de succes francize horror, pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul lansării