A fost lansat primul trailer pentru ”Scream 5” (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 12.10.2021, 17:53
A fost lansat primul trailer pentru ”Scream 5” (Video)

Studiourile Paramount au lansat azi primul trailer pentru cel de-al cincilea lungmetraj al francizei ”Scream”, regizat de Matt Bettinelli-Olpin şi Tyler Gillett.

Noul ”Scream”, despre care companiile de producţie au spus că va fi o relansare a seriei horror, a fost scris de James Vanderbilt (”Zodiac”, ”Murder Mystery”) şi Guy Busick (”Ready or Not”).

David Arquette, Courteney Cox, Neve Campbell şi Marley Shelton şi-au reluat rolurile interpretate în anterioarele lungmetraje din franciză, iar în distribuție vor mai fi și Jack Quaid („The Boys”), Melissa Barrera („In The Heights”) şi Sonia Ammar.

Kevin Williamson, care a scris scenariile pentru primul, al doilea şi al patrulea film ”Scream”, este producător executiv împreună cu Vanderbilt (pentru Project X Entertainment) şi Radio Silence.

Lungmetrajul ”Scream” a fost un succes de box office, cu peste 173 de milioane de dolari încasări la nivel global, după ce a fost lansat în preajma Crăciunului din 1996. Eroina principală, interpretată de Neve Campbell, era ţinta unui criminal ce adoptase o înfăţişare inspirată de tabloul lui Edvard Munch „Ţipătul/ The Scream”. Filmul a fost urmat de trei producţii, lansate în 1997, 2000 şi 2011. Wes Craven, care a murit în 2015, a regizat toate cele patru filme.

Cel de-al cincilea lungmetraj este programat să fie lansat pe 14 ianuarie 2022.

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: “House of the Dragon”: HBO Max dezvăluie un nou trailer pentru prequelul „Game of Thrones” (Video)

Trailerul documentarului despre Britney Spears produs de Netflix a fost lansat (VIDEO)

A fost lansat trailerul filmului „Finch”, cu Tom Hanks în rolul principal, în regia lui Miguel Sapochnik („Game of Thrones”) (Video)

Tags: