Trailerul documentarului despre Britney Spears produs de Netflix a fost lansat (VIDEO)

De: Ana Obretin / 23.09.2021, 14:44
Trailerul documentarului despre Britney Spears produs de Netflix a fost lansat (VIDEO)

Trailerul documentarului Netflix „Britney vs Spears”, povestea explozivă a vieții starului american și a căutării ei publice și private pentru libertat, a fost lansat.

Cu ani de muncă de investigație, interviuri exclusive și dovezi confidențiale, acest lungmetraj produs de Netflix prezintă un portret amănunțit al traiectoriei vedetei pop, de la fata din vecini la o femeie afectată de faimă, familie și de propriul statut juridic. Documentarul arată viața lui Britney fără a utiliza imaginile traumatizante care au definit-o anterior.

Regizoarea Erin Lee Carr („How To Fix a Drug Scandal”, „Dirty Money”) și jurnalista Jenny Eliscu lucrează pentru a aprofunda istoria încurcată a cenzurei care a fost în vigoare mai bine de 13 ani în viața lui Britney, potrivit unui comunicat remis Apropo de Netflix. Filmul țese o cronologie șocantă cu jucători vechi și noi, întâlniri secrete, iar Britney se luptă în culise pentru propria ei autonomie. Mesajele text și mesageria vocală, precum și noile interviuri cu actori cheie fac clar ceea ce a Britney însăși a strigat: povestea completă nu a fost încă spusă.

La începutul acestei luni, după 13 ani în care a fost tutore al lui Britney Spears, tatăl cântăreței, Jamie Spears, a depus o petiție la Curtea Superioară din Los Angeles pentru a renunța la acest rol. Jamie a devenit tutorele starului în 2008, după o serie de incidente provocate de artistă extrem de mediatizate la acea vreme.

CITEȘTE ȘI: Britney Spears a cerut oficial să iasă de sub tutela tatălui

Britney Spears nu va mai avea concerte atâta vreme cât tatăl ei îi controlează cariera

Foto: Netflix