Britney Spears s-a logodit cu actorul de origine iraniană Sam Asghari

De: Nicoleta Lepădatu / 13.09.2021, 07:27
Britney Spears s-a logodit cu actorul de origine iraniană Sam Asghari

Cântăreața și actorul și antrenorul de fitness de origine iraniană Sam Asghari aveau o relație de patru ani după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale videoclipului „Slumber Party”, al lui Britney Spears, în 2016.

Spears și-a anunțat logodna cu Sam Asghari duminică pe Instagram. „Nu-mi vine să cred”, a scris cântăreața, în timp ce arăta noul ei inel și zâmbea alături de Asghari.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Cuplul și-a oficializat relația de lungă durată astăzi și este profund mișcat de sprijinul, dedicația și dragostea exprimate față de ei”, a declarat managerul lui Sam Asghari, Brandon Cohen, pentru The Hollywood Reporter, adăugând că noul inel al lui Britney Spears a fost proiectat de bijutierul newyorkez Roman Malayev. „Acesta a fost extrem de fericit să fie implicat și să facă acest lucru unic pentru cei doi”, a adăugat Cohen.

Cântăreața, în vârstă de 39 de ani, și actorul și antrenorul de fitness de origine iraniană, în vârstă de 27 de ani, au o relație de patru ani. S-au întâlnit inițial pe platoulrile de filmare ale videoclipului „Slumber Party” al lui Spears în 2016. Interpreta „Gimme More” și-a oficializat relația cu Asghari în 2017,  de Anul Nou.

Britney Spears a postat recent pe Instagram poze alături de Sam Asghari, menționând că a fost alături de ea „atât în cei mai grei, cât și în cei mai buni ani din viață”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Tatăl lui Britney Spears a depus petiția pentru încetarea tutelei la Curtea Superioară din Los Angeles