Avocatul lui Britney Spears îl acuză pe tatăl acesteia că a pretins 2 milioane de dolari pentru a renunța la tutelă

De: Nicoleta Lepădatu / 01.09.2021, 07:42
Avocatul lui Britney Spears îl acuză pe tatăl acesteia că a pretins 2 milioane de dolari pentru a renunța la tutelă

Avocatul cântăreței Britney Spears își menține atacurile la adresa tatălui ei, acuzându-l pe Jamie Spears că a încercat să obțină 2 milioane de dolari în schimbul renunțării la tutela fiicei sale.

Avocatul Mathew Rosengart încerca încă din iulie să îl elimine pe Jamie Spears din poziția de control asupra finanțelor fiicei sale. La începutul acestei luni, Jamie Spears a fost de acord că cel mai bine ar fi să renunțe la tutelă, spunând că nu vrea o luptă publică cu fiica sa. Cu toate acestea, el nu a furnizat un calendar pentru demisia sa și a părut să pună condiții legate de ieșirea lui din viața fiicei sale.

Într-un dosar depus luni, Rosengart a susținut că Jamie Spears încearcă să-și folosească avantajul poziției pentru a o obliga pe fiica sa să plătească 1,3 milioane de dolari pentru onorarii avocaților, 500 000 de dolari către fosta companie de management a artistei, precum și plăți suplimentare către Jamie Spears însuși.

Cererea lui Mathew Rosengart arată clar că nu are niciun interes să negocieze plecarea lui Jamie Spears și, în schimb, apelează la un judecător pentru a dispune îndepărtarea acestuia la următorul termen de judecată, din 29 septembrie.

Această situație nu mai este tolerabilă, iar Britney Spears nu va fi extorcată”, a scris Rosengart. Domnul Spears încearcă extorcarea flagrantă a fiicei sale, condiționând renunțarea la tutelă de efectuarea unor plăți de aproximativ 2 milioane de dolari, în plus față de milioanele deja obținute din averea doamnei Spears de către el și asociații săi.

Rosengart îl acuzase anterior pe Jamie Spears că s-a îmbogățit în detrimentul fiicei sale și că i-a „risipit” averea. Jamie Spears a negat săvârșirea unor acțiuni care l-ar fi avantajat finaciar.

„După ce a recunoscut în sfârșit că timpul său de tutelă ar trebui să se încheie, domnul Spears este obligat să renunțe fără să pună condiții și fără a căuta să obțină alte avantaje financiare de pe urma fiicei sale”, a mai spus Rosengart.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Britney Spears este anchetată în urma unei dispute pe care a avut-o cu o fostă angajată