Britney Spears a cerut oficial să iasă de sub tutela tatălui

De: Ana Obretin / 27.07.2021, 10:04
Britney Spears a cerut oficial să iasă de sub tutela tatălui

Avocatul cântăreței Britney Spears a depus, luni, o petiție la o instanță din Los Angeles pentru a se preda controlul asupra averii acesteia unui contabil independent.

Mathew Rosengart, noul avocat al vedetei americane, a dat asigurări, în urmă cu o săptămână, că va lua măsuri „agresive și rapide” pentru a-l elimina pe Jamie Spears din rolul de tutore al fiicei sale, după o mărturie emoționantă depusă de aceasta în instanță. Cu ochii în lacrimi, Britney a cerut instanței să pună capăt acestei „tutele abuzive” și a spus că dorește ca tatăl ei să fie anchetat. 

Potrivit presei americane, Jamie Spears controlează active estimate la 60 de milioane de dolari.

În solicitarea depusă luni, Mathew Rosengart susține, potrivit New York Times, că, așa cum a decis recent un judecător, „doamna Spears are capacitatea de a alege cine o reprezintă, la fel cum are capacitatea de a face această numire (a administratorului averii, n.r.)”. O audiere în acest sens a fost stabilită ăe 13 decembrie.

Recent, Britney a spus că nu va mai cânta pe scenă atât timp cât va fi sub tutela tatălui ei. „Nu voi mai concerta pe scenă în viitorul apropiat, atât timp cât tatăl meu decide ce port, ce spun, ce fac, ce gândesc‟ , a scris artista într-un mesaj publicat pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Justin Timberlake, Mariah Carey, printre vedetele care o susțin pe Britney Spears

Britney Spears sărbătorește prima victorie în lupta pentru eliminarea custodiei tatălui său

Ce transformare! Britney Spears a slăbit şi arată spectaculos în costum de baie

Netflix va produce propriul documentar despre Britney Spears

Britney Spears, surpriză pentru fani! Viaţa ei zbuciumată, într-un film biografic

Foto: Profimedia Images