Justin Timberlake, Mariah Carey, printre vedetele care o susțin pe Britney Spears

De: Loredana Toma / 25.06.2021, 11:02
Justin Timberlake, Mariah Carey, printre vedetele care o susțin pe Britney Spears

Justin Timberlake și Mariah Carey se numără printre vedetele ce s-au alăturat numărului mare de fani ai lui Britney Spears, care încearcă în prezent să scape de sub tutela tatălui ei, situație în care se află de peste 12 ani, după ce a fost diagnosticată cu tulburări mintale. 

Cântăreața americană a participat, miercuri, la o audiere în instanță unde a ținut un discurs emoționant în fața judecătorului.  „Sunt traumatizată”, „Am mințit și am spus lumii întregi că sunt bine și sunt fericită”, a spus Spears la o audiere. 

Britney Spears: “Îmi vreau viața înapoi”

“Tot ceea ce vreau este să-mi recapăt propria viață. Au trecut 13 ani și m-am săturat. Este mult mai mult decât pot duce. Tot ceea ce vreau este să-mi controlez propria mea avere, pentru ca toată situația aceasta să înceteze, pentru ca iubitul meu să poată să mă plimbe liniștit cu mașina. Și, sincer, aș dori să-mi dau în judecată familia”, a spus Britney, printre altele, în acel discurs, care a durat 24 de minute.

Multe vedete și-au manifestat susținerea față de artistă după audierea în instanță. Printre acestea s-au numărat cântărețul și actorul Justin Timberlake, cu care Spears a avut o relație din 1999 până în 2002. “După tot ceea ce am văzut astăzi, cred ca ar trebui să fim, toți, alături de Britney în această perioadă. Indiferent de trecutul nostru, bun sau rău, și indiferent cât timp a trecut… ceea ce i se întâmplă nu este corect. Nicio femeie nu ar trebui să aibă restricții în a decide asupra propriului corp”, a scris Timberlake pe rețelele de social media referitor la faptul că Spears a declarat că este obligată să poarte un sterilet pentru a nu avea copii.

“Nimeni nu ar trebui să fie forțat să facă nimic și, mai ales, să fie obligat să ceară voie să aibă ceva pentru care a muncit foarte mult. Eu și soția mea (actrița Jessica Biel, n.r.) îi trimitem toată dragostea și sprijinul absolut în această perioadă. Sperăm să se facă dreptate pentru ca ea să-și poată trăi viața așa cum își dorește”, a mai scris cântărețul american.  

La începutul anului, artistul le-a cerut scuze, public, atât lui Britney Spears, cât și lui Janet Jackson pentru “misoginia și atitudinea rasistă” manifestate în trecut față de ele.

De asemenea, Mariah Carey, Halsey, Brandy, Rose McGowan, Jameela Jamil și mulți alți artiști și-au exprimat sprijinul pentru Britney Spears, prin intermediul mesajelor publicate pe rețelele de socializare online.

CITEȘTE ȘI: Ce transformare! Britney Spears a slăbit şi arată spectaculos în costum de baie

Netflix va produce propriul documentar despre Britney Spears

Britney Spears, surpriză pentru fani! Viaţa ei zbuciumată, într-un film biografic

Foto: Profimedia Images