Netflix va produce propriul documentar despre Britney Spears

De: Loredana Toma / 16.02.2021, 11:33
Netflix va produce propriul documentar despre Britney Spears

Se pare că după succesul pe care platforma Hulu l-a avut cu documentarul “Framing Britney Spears”, Netflix va face propriul film despre viața artistei. Regia ar putea fi semnată de Erin Lee Carr, însă detalii despre data lansării încă nu au fost oferite.

Producția Netflix era deja în lucru înainte de lansarea documentarului Hulu

Potrivit NME, documentarul ar fi fost deja în producție la momentul anunțului despre lansarea filmului “Framing Britney Spears”, care relatează situația curentă și disputa în care se află artista și tatăl său, legată de averea acesteia.

Documentarul marca Hulu produs în parteneriat cu publicația The New York Times include mesaje de sprijin moral pentru Britney din partea colegilor de breaslă, dar și scuzele artistului Justin Timberlake, cu care artista a fost într-o relație în trecut și pe care acesta a jignit-o, voit sau nu.

Erin Lee Carr, regizoare premiată cu Grammy, este cunoscută, printre altele, pentru documentarele “I Love You, Now Die: The Commonwealth V. Michelle Carter” (2019) și “At the Heart of Gold: Inside the USA Gymnastics Scandal” (2019). Săptămâna trecută, Page Six a anunțat că Spears ar lucra la propriul său documentar, însă informația nu a fost confirmată.

CITEȘTE ȘI: Britney Spears rămâne în continuare sub curatela tatălui ei 

“Framing Britney Spears”: un documentar marca The New York Times, lansat pe Hulu 

Foto: Profimedia Images