Britney Spears sărbătorește prima victorie în lupta pentru eliminarea custodiei tatălui său

De: Ana Obretin / 15.07.2021, 12:41
Britney Spears sărbătorește prima victorie în lupta pentru eliminarea custodiei tatălui său

Liberă să-și aleagă propriul avocat, Britney Spears le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat în lupta sa pentru a fi scoasă de sub tutela tatăl ei, Jamie Spears.

Într-o audiere care a avut loc miercuri, la o instanță din Los Angeles, cântăreței americane i s-a admis cererea de a-și alege propriul avocat care să o consilieze în acest caz, după ce, vreme de 13 ani, ea a avut un specialist decis din oficiu.

Această primă victorie a fost sărbătorită de cântăreața printr-un mesaj publicat pe contul său de Instagram. „Facem progrese, băieți, facem progrese”, a scris Britney Spears, alături de un emoji simbolizând degetul mijlociu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Britney Spears (@britneyspears)

„Mă simt atât de recunoscătoare și atât de norocoasă! Mulțumesc fanilor mei care mă susțin … Nu aveți idee ce înseamnă pentru mine să fiu susținută de fani atât de minunați! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!”, a mai scris aceasta.

Britney a publicat și niște imagini cu ea călărind un cal și făcând roata în iarbă: Ea și-a încheiat mesajul cu hashtag-ul #FreeBritney, cuvântul de ordine al fanilor săi mobilizați pe rețelele de socializare online. 

Britney Spears: Un caz vechi de 13 ani

Samuel Ingham, care a reprezentat-o timp ​​de 13 ani, a renunțat la acest caz atunci când Britney a vorbit despre regretul ei că nu și-a putut alege avocatul. Justiția americană a autorizat-o pe Spears, miercuri, să fie reprezentată de avocatul ales de ea, Matthew S. Rosengart. În timpul acestei audieri, Britney Spears și-a exprimat și dorința de a-și da în judecată tatăl, pentru „abuz de tutelă”.

La sfârșitul lunii iunie, Spears a declarat la o audiere în instanță că vrea să scape de tutela sub care se află de mai bine de 13 ani, după ce a fost diagnosticată cu tulburări mintale. „Sunt traumatizată”, „Am mințit și am spus lumii întregi că sunt bine și sunt fericită”, a spus atunci Spears. 

Interesul pentru această poveste a fost reînviat recent și prin lansarea unui documentar, „Framing Britney Spears„, care explorează starea de sănătate mintală a starului și modul, crud uneori, în care a fost tratată de o parte din presă.

CITEȘTE ȘI: Ce transformare! Britney a slăbit şi arată spectaculos în costum de baie

Netflix va produce propriul documentar despre Britney Spears

Britney Spears, surpriză pentru fani! Viaţa ei zbuciumată, într-un film biografic

Foto: Profimedia Images