Britney Spears a rămas fără manager. Larry Rudolph renunță la colaborarea cu artista după 25 de ani

De: Nicoleta Lepădatu / 06.07.2021, 17:53
Britney Spears a rămas fără manager. Larry Rudolph renunță la colaborarea cu artista după 25 de ani

Larry Rudolph, care a reprezentat-o pe Britney Spears pentru o mare parte din cariera sa de 25 de ani, renunță la funcția de manager. Într-o scrisoare adresată tatălui cântărețului, Jamie Spears, și avocatului Jodi Montgomery, Rudolph citează „intenția cântăreței de a se retrage oficial” drept motiv al demisiei sale.

Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, a fost plasată sub tutelă în 2008, după ce a suferit o cădere nervoasă, intens mediatizată la vremea respectivă. Condiţiile tutelei judiciare sunt foarte stricte şi prevăd ca deciziile care o privesc pe cântăreaţă să fie luate în majoritatea cazurilor de tatăl acesteia, Jamie Spears, cu care vedeta are o relaţie dificilă de multă vreme.

Un proces ce vizează anularea tutelei sale judiciare a început anul trecut. În cadrul acestuia, luna trecută, Britney Spears a cerut în timpul unei audieri anularea acestei tutele şi a dezvăluit dificultăţile fizice şi emoţionale pe care a fost forţată să le suporte din cauza acestui regim judiciar. Cererea ei a fost însă respinsă de un tribunal din Los Angeles.

În scrisoare, Rudolph, care a colaborat cu artista americană timp de peste 25 de ani, a precizat totodată că nu a făcut niciodată parte din echipa care asigură tutela artistei şi că nu a luat parte la acţiunile acelei echipe. Fostul manager nu a putut fi contactat ulterior pentru a face declaraţii despre scrisoarea lui sau despre articolul publicat în revista Variety.

Britney a fost plasată sub tutela tatălui ei în 2008, după o serie de incidente în care a fost implicată, pe fondul unor tulburări psihice. Condițiile tutelei sunt foarte stricte și deciziile privind viața și cariera cântăreței sunt luate în special de tatăl ei, Jamie Spears, cu care are o relație dificilă de mult timp.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Justin Timberlake, Mariah Carey, printre vedetele care o susțin pe Britney Spears