Cererea lui Britney Spears de a fi scoasă de sub tutela tatălui, respinsă în instanță

De: Ana Obretin / 01.07.2021, 11:24
Cererea lui Britney Spears de a fi scoasă de sub tutela tatălui, respinsă în instanță

Solicitarea cântăreței Britney Spears de a fi scoasă de sub tutela tatălui ei, Jamie Spears, situație în care se află din 2008, a fost respinsă în instanță.

„Cererea (…) a fost respinsă”, se arată într-un document semnat de judecătoarea Brenda Penny și făcut public miercuri, la o săptămână după ce starul american a depus mărturie în fața instanței, vorbind despre situația dură în care se află și despre faptul că este „deprimată” și „traumatizată”. 

Însă decizia luată miercuri nu este asociată acestei pledoarii, ci este rezultatul unui recurs depus în noiembrie anul trecut de Britney. O nouă audiere va avea loc la mijlocul lunii iulie, scrie TMZ.

Britney Spears: „Sunt atât de furioasă”; „Vreau doar să-mi recapăt viața, au trecut treisprezece ani și este suficient”

Săptămâna trecută, starul a declarat că „tutelă este abuzivă”. „Am spus lumii că sunt fericită și că mă descurc bine”, dar „sunt traumatizată. Nu sunt fericită, nu pot dormi. Sunt atât de furioasă”, mai spus Spears.

Britney a fost plasată sub tutela tatălui ei în 2008, după o serie de incidente în care a fost implicată, pe fondul unor tulburări psihice. Condițiile tutelei sunt foarte stricte și deciziile privind viața și cariera cântăreței sunt luate în special de tatăl ei, Jamie Spears, cu care are o relație dificilă de mult timp.

CITEȘTE ȘI: Justin Timberlake, Mariah Carey, printre vedetele care o susțin pe Britney Spears

Sub tutelă judiciară de 12 ani, Britney Spears vrea să-și pledeze cauza în instanță

Netflix va produce propriul documentar despre Britney Spears

Foto: Profimedia Images