Britney Spears nu va mai avea concerte atâta vreme cât tatăl ei îi controlează cariera

De: Nicoleta Lepădatu / 19.07.2021, 16:39
Britney Spears nu va mai avea concerte atâta vreme cât tatăl ei îi controlează cariera

Britney Spears a spus, într-un mesaj lung postat sâmbătă seara pe Instagram, că nu va mai cânta pe scenă atâta timp cât va fi sub tutela tatălui ei.

Nu voi mai concerta pe scenă în viitorul apropiat, atât timp cât tatăl meu decide ce port, ce spun, ce fac, ce gândesc, a scris artista în mesajul său. Am făcut asta timp de 13 ani… Prefer să distribui videoclipuri din sufrageria mea, da, decât de pe o scenă din Vegas”, a adăugat ea.

Şi nu, nu mă voi mai machia strident şi nici nu voi mai încerca din răsputeri să fac faţă pe scenă, ani la rând, cu remixurile pieselor mele şi să nu fiu capabilă să fac o treabă adevărată, implorând să fiu lăsată să-mi prezint muzica nouă, în spectacolul meu, pentru fanii mei… aşa că renunţ!, a continuat Spears.

Interpreta devenită celebră datorită unor piese precum Toxic şi Baby One More Time‟ este în mijlocul unei lupte juridice dure pentru ridicarea tutelei care i-a fost impusă în 2008, după o serie de derapaje foarte mediatizate. Cel care ia în această perioadă toate deciziile legate de viața și cariera artistei este tatăl acesteia, Jamie Spears.

Această tutelă mi-a ucis visurile, a scris ea în mesajul publicat pe Instagram. Britney Spears, în vârstă de 39 de ani, s-a declarat traumtizată și deprimată în timpul declarațiilor din 23 iunie, la un tribunal din Los Angeles, unde a detaliat felul în care tată său exercită controlul asupra vieţii sale, a relaţiilor de prietenie, a finanţelor şi chiar a metodelor contraceptive utilizate.

Ea a continuat, totuşi, să lucreze, producând trei albume în ultimii treisprezece ani şi cântând regulat pe scena din Las Vegas, unde a avut rezidenţa artistică, o experienţă căreia i-a pus capăt brusc în 2019.

Vedeta pop a înregistrat prima sa victorie, miercuri, după ce un judecător i-a permis să îşi aleagă propriul avocat pentru a se apăra în acest proces.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Britney Spears sărbătorește prima victorie în lupta pentru eliminarea custodiei tatălui său