Britney Spears este anchetată în urma unei dispute pe care a avut-o cu o fostă angajată

De: Nicoleta Lepădatu / 20.08.2021, 15:36
Britney Spears este anchetată în urma unei dispute pe care a avut-o cu o fostă angajată

Vedeta pop americană Britney Spears este anchetată după ce una dintre fostele ei angajate a pretins că artista a lovit-o, spun oficialii forțelor de ordine din California.

Departamentul Şerifului din comitatul american Ventura a lansat o anchetă care o vizează pe Britney Spears privind o acuzaţie de lovire adusă de una dintre menajerele sale, care s-a plâns că artista a pălmuit-o în timpul unei dispute, conform BBC.

Şeriful din Ventura, căpitanul Eric Buschow, a declarat că incidentul s-a petrecut luni, iar menajera a contactat poliţia şi a depus o plângere. El a refuzat să ofere detalii cu privire la disputa dintre menajeră şi Britney Spears.

Buschow a precizat că menajera nu prezenta semne vizibile de rănire, iar ancheta va fi înaintată procurorului districtual din comitatul Ventura pentru o eventuală punere sub acuzare. Reprezentanţii cântăreței nu au răspuns imediat solicitărilor presei de a comenta pe marginea acestui subiect.

O sursă a declarat că disputa a vizat un animal de companie care îi aparţine lui Britney Spears, iar menajera a acuzat-o pe cântăreaţă că a pălmuit-o sau a încercat să lovească telefonul pe care îl ţinea. Pentru ca un astfel de delict penal să devină o acuzaţie oficială formulată de procurori este nevoie, de obicei, de mărturia unui reprezentant al legii martor la incident sau de alte dovezi fizice ale delictului. Spears locuieşte în Thousand Oaks, în partea de nord-vest a regiunii Greater Los Angeles din California.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Tatăl lui Britney Spears renunță la tutelă, după 13 ani