Tatăl lui Britney Spears renunță la tutelă, după 13 ani

De: Nicoleta Lepădatu / 13.08.2021, 08:37
Tatăl lui Britney Spears renunță la tutelă, după 13 ani

Tatăl cântăreţei Britney Spears, Jamie Spears, a fost de acord să renunţe la tutelă, conform publicației Variety.

Este o victorie importantă pentru cântăreaţa care timp de 13 ani s-a aflat sub tutela tatălui ei, în urma unei decizii judecătoreşti din 2008. Tatăl artistei a depus joi răspunsul în faţa Curţii superioare din Los Angeles privind cererea lui Britney Spears de a-i retrage rolul de tutore.

Dacă, în primă fază, avocatul lui Jamie Spears a asigurat că nu există niciun motiv pentru a-l retrage din acest rol”, lupta publică în care s-a angajat interpreta l-a determinat să ia hotărârea.

Este discutabil dacă o schimbare de tutore în acest moment ar fi în interesul doamnei Spears. Chiar dacă domnul Spears este atacat nejustificat, el nu crede că o luptă publică privind tutela cu fiica sa este în interesul ei. El va colabora cu Curtea şi cu avocatul fiicei sale pentru a pregăti o tranziţie uşoară în cadrul tutelei”, a spus avocatul.

Avocatul lui Britney Spears, Mathew Rosengart, a salutat anunţul într-un comunicat. „Suntem fericiţi că domnul Spears şi avocatul său au admis astăzi într-un document juridic că trebuie să se retragă. S-a făcut dreptate pentru Britney”, a spus el.

Avocatul promite să continue ancheta asupra comportamentului domnului Spears şi al altora în aceşti ultimi 13 ani, timp în care a strâns milioane de dolari de pe urma fiicei sale”.

Acest regim i-a fost impus în 2008 cântăreţei după o serie de derapaje ultramediatizate şi în special administrat de tatăl ei. Cântăreaţa a denunţat această măsură şi recent a asigurat că nu va mai cânta pe scenă atât timp cât se va afla sub tutela acestuia din urmă.

Foto: Profimedia images

CITEȘTE ȘI: Britney Spears a cerut oficial să iasă de sub tutela tatălui