Nick Casciaro este câștigător al sezonului 10 „X Factor”

De: Ana Obretin / 24.12.2021, 12:19
Nick Casciaro este câștigător al sezonului 10

Italianul Nick Casciaro, concurentul Loredanei, a fost desemnat câștigător al celui de-al zecelea sezon „X Factor România”, el primind și premiul de 50.000 de euro, joi seară, la Antena 1.

Lora, Super 4, Dinu Iancu Sălăjanu și Zanni și-au susținut favoriții în finala „X Factor” de seara trecută. Duetele cu invitații, duetele cu mentorii, dar și piesele solo pe care Bryana Holingher, Andrei Duțu, Nick Casciaro și Jomajii le-au interpretat au reprezentat ultima șansă de a-i convinge pe telespectatori că merită votul lor și titlul de „X Factor” 2021.

În ciuda competiției strânse dintre cei patru, finalul serii a dezvăluit cine este favoritul celor de acasă. Nick Casciaro, italianul venit în competiția factorului X la îndrumarea tatălui său, a fost votat de cei mai mulți telespectatori și astfel a plecat acasă cu titlul de câștigător al sezonului 10 „X Factor”. Show-ul pe care Nick și Loredana l-au pregătit pentru finală a fost unul complex, ce a cuprins  atât muzică, cât și dans. Duetul lui Nick cu invitatul său special, Dinu Iancu Sălăjanu, a fost armonizat perfect de corul Acapella și Andrei Calancea, fostul concurent al Loredanei, care a părăsit competiția în primul Battle al acestui sezon.

”Noi l-am gândit ca pe un moment care să aducă împreună două lumi, două culturi”, a declarat Loredana. Un alt moment spectaculos al serii a fost duetul cu mentorul. Nick și Loredana au adus lumea musicalului în platoul „X Factor”, interpretând piesa ”Time of my life”. ”Când mi-a arătat cum dansează la ‘Sanie cu zurgălăi’, am știut că voi alege un cântec pe care să dansăm și să facem sincroane”, a mărturisit jurata. ”Who Wants To Live Forever” a fost piesa solo cu care Nick a încheiat seara și a reprezentat un tribut adus celor care și-au pierdut viața mult prea repede.

Votul publicului și câștigarea sezonului 10 „X Factor” i-au luat prin surprindere atât pe Nick Casciaro, cât și pe Loredana. ”Tot ce s-a întâmplat aici mi-a umplut inima. Sunt foarte, foarte fericit. Pentru mine, ‘X Factor’ este o renaștere”, a declarat Nick Casciaro, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1.

CITEȘTE ȘI: Crăciun la Antena 1: Finalele „X Factor” şi „iUmor”, concert Ştefan Bănică şi maraton „Singur acasă”

Foto: Antena 1