Nicolas Cage, beat și desculț, dat afară dintr-un restaurant

De: Ana Obretin / 26.09.2021, 11:46
Nicolas Cage, beat și desculț, dat afară dintr-un restaurant

Actorul Nicolas Cage, beat și desculț, a fost dat afară dintr-un restaurant din Las Vegas, săptămâna trecută, potrivit unor imagini apărute în presa britanică.

În fotografiile obținute de cotidianul The Sun, actorul, în vârstă de 57 de ani, este escortat afară dintr-un restaurant, după ce a stat așezat pe o canapea, în timp ce vorbea incoerent. Publicația susține, de asemenea, că a fost „confundat cu un om fără adăpost” de martori oculari în timpul incidentului din 13 septembrie.

Un martor ocular a susținut că vedeta – care a câștigat un Oscar pentru interpretarea unui alcoolic în „Leaving Las Vegas” – a băut whisky și tequila înainte de incident, care a avut loc la trei luni de la decesul mamei sale. De asemenea, incidentul are loc după cea de-a cincea sa căsătorie, cu Riko Shibata, în vârstă de 26 de ani, în martie.

În imagini, Nicolas poate fi văzut purtând pantaloni cu imprimeu leopard, un tricou negru și stând desculț. Înainte de a ieși pe ușa restaurantului, și-a pus niște sandale. „Spre uimirea noastră, s-a dovedit a fi Nicolas Cage (…) Era într-o stare foarte proastă și se plimba fără pantofi”, a spus un martor ocular, citat de Daily Mail.

Într-un interviu din 2018, actorul spunea: „Dacă nu am unde să merg dimineața și o slujbă de făcut, poate fi foarte autodistructiv”. „Atunci voi sta doar să comand sticle de vin roșu și să mă dezintegrez și nu vreau să fiu acea persoană, așa că trebuie să lucrez”, a mai spus Nicolas Cage.

CITEȘTE ȘI: Nicolas Cage vânează oamenii care i-au furat porcul, în noul său film, “Pig” (Video)

Mofturi de vedetă! Cât l-a costat o caracatiţă pe Nicolas Cage!

Foto: Profimedia Images