Nicolas Cage vânează oamenii care i-au furat porcul, în noul său film, “Pig” (Video)

De: Loredana Toma / 22.06.2021, 10:58
Nicolas Cage vânează oamenii care i-au furat porcul, în noul său film, “Pig” (Video)

Actorul Nicolas Cage va putea fi urmărit la o vânătoare a celor ce i-au furat un porc cu care avea o legătură specială. Noul său film, “Pig”, îl prezintă pe Cage în rolul unui culegător de trufe, care locuiește de unul singur în sălbăticie, dar care va trebui să arunce o privire la trecutul său, după ce purcelușa sa a fost răpită.

Trailerul filmului, care va fi lansat pe 16 iulie, îl prezintă pe personajul lui Cage în timp ce pregătește o serie de meniuri elaborate, tot el fiind și cel ce narează momentul: “Îmi amintesc fiecare preparat pe care l-am gătit. Îmi amintesc fiecare persoană pe care am servit-o. Îți trăiești întreaga viață servindu-i și ei nici măcar nu te observă. Nici măcar tu însuți nu te observi. Ajungem să nu facem o mulțime dintre lucrurile de care, realmente, ne pasă. Cine mi-a furat porcul?”.

Filmul este regizat de Michael Sarnoski, ce s-a ocupat și de scenariu, împreună cu Vanessa Block, iar din distribuție fac parte actorii Alex Wolff, Adam Arkin și Nina Belforte, printre alții, potrivit NME.

Cage trece de la porci la tigri, într-un nou film despre Joe Exotic

La începutul acestui an, presa internațională a scris că Nicolas Cage ar putea fi urmărit alături de John Travolta într-o continuare a producției din 1997 “Face/Off”, semnată de Adam Wingard. Însă, pentru moment, se pare că Amazon l-a cooptat pe Cage într-un nou proiect, un film despre vedeta de reality show Joe Exotic, potrivit publicației Variety. Drama este inspirată de articolul din publicația Texas Monthly “Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild”, semnat de Leif Reigstad.

CITEȘTE ȘI: „History of Swear Words”, cu Nicolas Cage, un mix de cuvinte cenzurate explicate concret și amuzant

Warner Bros. a cumpărat drepturile asupra unui film despre viața lui Marvin Gaye

Ewan McGregor va juca rolul faimosului alpinist George Mallory în filmul „Everest”, al regizorului Doug Liman

Foto: Profimedia Images