Nicole Scherzinger a anunțat revenirea la cariera solo cu viitorul său material discografic „Warrior”

De: Nicoleta Lepădatu / 13.04.2022, 12:36
Nicole Scherzinger a anunțat revenirea la cariera solo cu viitorul său material discografic „Warrior”

Nicole Scherzinger a anunțat revenirea mult așteptată a carierei sale muzicale solo cu viitorul EP, „Warrior”.

În timpul unui eveniment muzical care a avut loc în perioada 7-9 aprilie la Hollywood, artista a cântat însoțită de o trupă de jazz live și cu mai multe schimbări de ținută,  și-a pus în valoare vocea prin numere de teatru muzical, dar a interpretat și o piesă nouă.

Cântecul nelansat – intitulat „Never Going Back” – face referire la propria ei mentalitate care o îndeamnă să rămână puternică și să lupte pentru ceea ce crede.  Începe cu o declinare a răspunderii, „Acesta nu este un strigăt de ajutor” și continuă: „Acesta este un strigăt de război pentru oricine este gata să fie văzut, să fie auzit, să fie tot ceea ce te-ai născut pentru a fi.”

Au trecut aproape opt ani de când cântăreața și personalitate de televiziune  Nicole Scherzinger a lansat ultimele materiale solo. Artista, care în trecut a fost manageriata de Interscope, nu a semnat în prezent cu o casă de discuri.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Nicole Scherzinger a respins acuzaţiile potrivit cărora a dorit renegocierea contractului pentru participarea la turneul de reunire Pussycat Dolls

Mick Jagger a lansat „Strange Game”, o nouă piesă interpretată şi scrisă de el pentru serialul „Slow Horses” (Video)