Nicole Scherzinger a respins acuzaţiile potrivit cărora a dorit renegocierea contractului pentru participarea la turneul de reunire Pussycat Dolls

De: Nicoleta Lepădatu / 09.09.2021, 08:20
Nicole Scherzinger a respins acuzaţiile potrivit cărora a dorit renegocierea contractului pentru participarea la turneul de reunire Pussycat Dolls

Nicole Scherzinger a respins acuzaţiile fondatorului grupului Pussycat Dolls, care a acţionat-o în judecată. Cântăreaţa a spus că acuzaţiile potrivit cărora a dorit renegocierea contractului pentru participarea la turneul de reunire a grupului Pussycat Dolls sunt „absurde şi false”.

Nicole Scherzinger a fost acţionată în judecată de fondatoarea şi coregrafa grupului, Robin Antin, pentru că aparent a refuzat să mai participe la seria de show-uri planificate deja.

Avocatul ei a spus că orice astfel de obligaţie „nu există”. Howard King a precizat că acest caz legal este „o încercare disperată de a abate vina”.

Robin va eşua în încercarea ei de a face comerţ cu succesul obţinut cu greu de Nicole pentru a se ridica dintr-o gaură financiară adâncă pe care a creat-o prin propriile decizii de afaceri şi profesionale proaste”, a transmis el. „Nicole îi iubeşte şi respectă pe fanii Pussycat Dolls şi speră ca într-o zi să revină pe scenă pentru a cânta piesele de succes ale grupului pentru ei… Din păcate, acest lucru nu se va întâmpla în aceste circumstanţe”.

Potrivit documentelor depuse de Antin, Scherzinger a cerut să renegocieze acordul pentru controlul creativ deplin şi o mai mare parte din acţiunile noii afaceri a grupului.
Foto: Profimedia Images