„No Time To Die”: Au fost puse în vânzare biletele la cinema; premiera, pe 30 septembrie

De: Ana Obretin / 15.09.2021, 12:01

Noul film din franciza „James Bond” și ultimul în care apare Daniel Craig, „No Time To Die/ Nu e vreme de murit”, va fi lansat în cinematografele românești pe 30 septembrie, iar biletele pentru proiecții au fost puse deja în vânzare, miercuri.

În „No Time to Die”, fanii îl vor regăsi pe James Bond la cinci ani după evenimentele din „Spectre”, când a decis să lase în urmă viața de agent secret și să se bucure de libertate în Jamaica. Liniștea lui nu durează, însă, foarte mult, pentru că vechiul lui prieten din CIA, Felix Leiter, are nevoie de serviciile lui. Așa ajunge pe urmele unui infractor misterios care are pe mâini o nouă și foarte periculoasă tehnologie.  Din distribuție mai fac parte Ana de Armas, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Léa Seydoux, și Rami Malek, potrivit unui comunicat remis Apropo de distribuitorii români, Forum Film.

Regizorul Cary Joji Fukunanga declara recent că în noul film îl găsim pe Bond încercând să înțeleagă lumea modernă a spionajului și mai ales regulile noi care au apărut în vremea cât el a stat retras. “Filmul este un punct culminant al universului Bond. Având în vedere tot ce a văzut, toată trauma, toate pierderile, care este misiunea cea mai grea, provocarea cea mai mare și cea mai dificilă?”. Filmul include și o poveste de dragoste, asezonată cu trădări, urmăriri, acțiune, explozii și adrenalină, așa cum sunt fanii obișnuiți.

Este deja cunoscut faptul că Billie Eilish este cea care interpretează piesa principală din „No Time To Die”, ea fiind cea mai tânără artistă care a compus și înregistrat melodia de deschidere a colonei sonore pentru un film din franciza „James Bond”.

Până la lansarea din data de 30 septembrie, în avanpremieră, și 1 octombrie, în premieră, fanii din România pot începe să facă planuri de mers la cinema și rezerva locurile dorite din 15 septembrie, data de la care pot fi achiziționate biletele.

CITEȘTE ȘI: Daniel Craig, despre faima adusă de James Bond: „M-am simțit asediat fizic și mintal”

James Bond: O scenă cu nuanțe gay le-a dat bătăi de cap producătorilor

Foto: Forum Film