Noi sezoane din „Extratereștri antici” și „Arme născute din foc”, în august, la History Channel

De: Ana Obretin / 18.07.2022, 14:48
Noi sezoane din

Noi sezoane din serialele „Extratereștri antici”, „Regii durerii” și „Arme născute din foc” vor fi difuzate în luna august la History Channel.

Astfel, sezonul 14 al producției „Extratereștri Antici” va avea premiera pe 10 august și va fi difuzat miercurea, de la ora 22:00. „Oare ființe inteligente din spațiu au vizitat Pământul cu mii de ani în urmă? Explorați posibile conexiuni între fenomene OZN și informații decodate din texte antice și artefacte cu Giorgio Tsoukalos și experți de renume, în noi episoade ale seriei cult „Extratereștri Antici””, potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune.

Din vremea dinozaurilor până în Egiptul antic, de la desenele rupestre din vechime la aparițiile de azi, fiecare episod din acest serial cult al History Channel conferă profunzime istorică întrebărilor, speculațiilor, mărturiilor și teoriilor care înconjoară această controversă perenă.

În întreaga lume, oficiali guvernamentali de rang înalt vorbesc deschis despre fenomene aeriene neidentificate. Teoreticienii astronauților antici sugerează că dovezile au devenit prea mari pentru a fi ignorate. Suntem în pragul unei dezvăluiri cu privire la obiectele ciudate observate pe cerul nostru? La această întrebare și nu numai, teoreticienii astronauților antici vor căuta răspunsuri.

„Arme născute din foc”, ajuns la sezonul al optulea, va fi difuzat din 18 august, joia, de la ora 20:00. În fiecare episod al competiției „Arme născute din foc”, patru noi concurenți se luptă pentru a dovedi că pot construi arme cu propriile mâini, mai bine decât oricine altcineva. Participanții au de trecut o serie de provocări eliminatorii, folosind doar uneltele puse la dispoziție de organizatori. Fiecare provocare constă în crearea unei componente din arma finală. Aceștia vor recrea câteva dintre cele mai impresionante arme din istorie, printre care sabia ninja, lama din oțel de Damasc, precum și un cuțit realizat dintr-o ghilotină din Revoluția Franceză.

„Regii Durerii”, aflat la sezonul secund, va fi difuzat din 18 august, joia, de la ora 20.00. În acest documentar, Robert Alleva și Adam Thorn, doi dintre cei mai mari experți în interacțiunea cu animale deosebit de agresive, supranumiți și „regii durerii”, pornesc în misiunea dificilă de a căuta unele dintre cele mai periculoase creaturi, în cele mai îndepărtate colțuri ale pământului, pentru a experimenta mușcături și înțepături extrem de dureroase. Scopul final al acestei misiuni este de a crea o scală a durerii complexă, care, în cele din urmă, va ajuta la salvarea a numeroase vieți.

Pe parcursul celor opt episoade, cei doi vor explora locuri greu accesibile, vor întâmpina situații dificile și mușcături imprevizibile cauzate de cel mai mare păianjen din lume, de furnica de foc sau de pitonul reticulat, care vor depăși scala durerii lui Justin Schmidt, un entomologist de la Universitatea din Georgia, care a studiat toxicitatea și durerea produse de astfel de înțepături și mușcături. Cei doi exploratori vor analiza, folosindu-se de propriul corp, un număr semnificativ de mușcături și înțepături, care le vor cauza dureri greu de suportat, reușind să doboare astfel două recorduri mondiale.

CITEȘTE ȘI: William Shatner și Laurence Fishburne vorbesc despre marile mistere ale istoriei la History Channel

Foto: History Channel