Noul film „Predator” va fi lansat pe Hulu în 2022

De: Ana Obretin / 12.11.2021, 16:57
Noul film

Un nou film din franciza „Predator”, un prequel intitulat „Prey”, realizat de 20th Century Studios, va fi lansat pe platforma de streaming Hulu în 2022.

„Cu o acțiune situată în lumea Națiunii Comanche, în urmă cu 300 de ani, thrillerul de acțiune o urmărește pe Naru, o războinică pricepută care își protejează cu înverșunare tribul de un prădător extraterestru foarte evoluat”, se arată în sinopsisul filmului, prezentat de The Wrap.

CITEȘTE ȘI: Top actori considerați urâți, dar sexy

În 1987, franciza „Predator” era lansată cu filmul original, cu Arnold Schwarzenegger în rolul unui lider al unei trupe de operațiuni speciale din jungla sud-americană care se trezește față în față cu un războinic extraterestru însetat de sânge. Regizat de John McTiernan cu un an înainte de a realiza „Die Hard”, filmul a fost o aventură inovatoare, ironică, ce a prezentat lumii unul dintre cele mai cunoscute modele de monstru din istoria cinematografiei, creat de regretatul Stan Winston.

„Predator 2” a urmat în 1990, schimbând decorul junglei cu un peisaj urban, cu Danny Glover în rolul principal. Iar Robert Rodriguez a realizat subestimatul „Predators” în 2010. În 2018, franciza a încercat o revenire „The Predator”, coscris și regizat de cineastul „Iron Man 3” Shane Black. Dar filmul a avut încasări slabe.

Dan Trachtenberg, care a regizat hitul surpriză „10 Cloverfield Lane”, a realizat „Prey”, iar criticii se așteaptă la o producție interesantă.

CITEȘTE ȘI: Scenariștii filmului “Predator” dau în judecată Disney pentru recăpătarea drepturilor de autor

Foto: Profimedia Images