Noul sezon din „Las Fierbinți” începe luni

De: Ana Obretin / 06.09.2021, 13:55
Noul sezon din

Serialul „Las Fierbinți” revine luni, la Pro TV, cu mai multe episoade, în care cele mai îndrăgite personaje își continuă poveștile inspirate din viața reală, cu mult umor.

Săptămâna premierei vine cu mai multă comedie pentru telespectatori, așa că cei de acasă au parte de întâmplări comice luni, marți, miercuri și joi, de la 20:30. Sezonul al 19-lea va continua, de săptămâna următoare, în fiecare luni, marți și joi, imediat după „Știrile PRO TV”, potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune.

Actorii sunt pe platourile de filmare și conturează întâmplările din noul sezon, fac față unor noi provocări pe care personajele lor le vor avea și pun la cale noi situații care să aducă zâmbete dincolo de ecran.

„Eu tot spun: „chiar am râs” – dar cu mâna pe suflet spun asta. Am avut discuția asta recent, la filmări, am întrebat cine a scris scenariile respective pentru că am râs singur, la lectură, acasă. Nu vreau să dezvălui, dar se întâmplă niște chestii cu Giani de te doare capul. M-am distrat și mi se pare cumva mai schimbat pe ici, pe colo – parcă e un nou suflu așa. Și a fost foarte creativ, cel puțin până acum, de când filmăm. Spun atât, cu mâna pe inimă, că am râs foarte tare și cred că o vor face și oamenii. Nu văd cum să nu râzi de tâmpeniile astea care apar în noul sezon. E de văzut și de stat frumos și râs seara alături de noi”, a spus Costi Diță, interpretul lui Giani în serialul „Las Fierbinți”.

CITEȘTE ȘI: PRO TV a anunțat recalibrarea publicului țintă: targetul comercial urmând să fie Național 21 – 54

„SuperStar România”, „Căsătoriți pe nevăzute” – Pro TV și-a anunțat grila de toamnă

Foto: Pro TV