Noul “The Suicide Squad” este gata de lansare; James Gunn: E prostesc și copilăresc

De: Loredana Toma / 07.02.2021, 10:10
Noul “The Suicide Squad” este gata de lansare; James Gunn: E prostesc și copilăresc

Regizorul James Gunn a confirmat că au fost încheiate filmările pentru “The Suicide Squad”, iar lansarea, atât în cinematografe, cât și pe platforma HBO Max, este planificată pentru data de 6 august.

Filmul este o continuare care respectă linia, dar nu neapărat direct, a filmului cu același titlu lansat în 2016, iar distribuția este formată din aceeași actori – Margot Robbie, în rolul Harley Quinn, Viola Davis, ca Amanda Waller, Joel Kinnaman (Rick Flag) și Jai Courtney (Căpitanul Boomerang), plus câteva nume noi.

Filmul din 2016, în regia lui  David Ayer, a fost un eșec din punctul de vedere al criticilor, însă a fost un succes de box office, cu încasări de aproape 750 de milioane de dolari la nivel mondial. Atunci când s-a dat undă verde pentru o continuare a filmului din 2016, James Gunn a fost în cărți ca regizor și a adăugat câteva nume în distribuție, precum Idris Elba, în rolul Bloodshot, John Cena, ca Peacemaker, și Daron Dastmalchian, ca Polka-Dot Man, potrivit Games Radar.

Gunn:” Noul film este super prostesc și copilăresc”

Potrivit regizorului, noul film “The Suicide Squad” este “super prostesc și copilăresc”, ceea ce înseamnă o versiune mai bună decât cea anterioară. O parte pozitivă este că cei de la Warner  Bros. nu au mai intervenit în montajul filmului, așa cum s-a întâmplat în 2016. O altă parte bună este că, filmul fiind deja gata, este foarte posibil să fie lansat trailerul foarte curând, poate chiar la gala Super Bowl de duminică seară, având în vedere faptul că Gunn a precizat că fanii se pot aștepta la acesta încă din luna ianuarie.

CITEȘTE ȘI: Jared Leto, dispus să reia rolul Joker

Foto: Profimedia Images