Nunta lui Brooklyn Beckham cu actrița Nicola Peltz a scandalizat internetul

De: Alex Manole / 11.04.2022, 13:54

Nunta lui Brooklyn Beckham cu actrița americană Nicola Peltz a provocat multe reacții negative pe internet.

Petrecerea a costat, în total, 19,3 milioane de dolari și a fost suportată de familia miresei de 27 de ani, cunoscută pentru rolul din serialul „Bates Motel”. Familia Peltz are o avere evaluată la 2,45 miliarde de dolari. Tatăl actriței, Nelson Peltz (79 de ani), este un om de afaceri și investitor din New York City.

Evenimentul, care a durat trei zile (ca în basme!), a fost găzduit pe proprietatea familiei din Florida, în valoare de 103 milioane de dolari. Acolo, sutele de oaspeți s-au desfătat într-un decor de vis, plin de flori. Mai mult, la nuntă au curs râuri de șampanie Bollinger, care costă 350 de dolari sticla, iar oaspeții au fost distrați de iluzionistul David Blaine și de cântărețul Marc Anthony. Printre starurile care au participat la petrecere s-au numărat Serena Williams, Gigi Hadid, Gordon Ramsay și Tom Brady.

Aceasta este, se pare, una dintre cele mai scumpe nunți din istorie.

Serena Williams ajunge la nunta lui Brooklyn Beckham cu Nicola Peltz (Foto: Profimedia Images)

Evenimentul nu a fost bine primit de utilizatorii de internet. Unii oameni au notat faptul că Brooklyn, în vârstă de 23 de ani, nici măcar nu are un loc de muncă serios. Alții au spus că banii puteau fi mult mai bine folosiți pentru a salva vieți în Ucraina sau pentru a ajuta oameni nevoiași, afectați de inflație.

„Nu le trece prin minte că toți acești bani ar putea salva vieți în Ucraina”, a scris un utilizator de Twitter.

Inițial, presa a scris că nunta a costat 3,9 milioane de dolari, dar ulterior unele surse au susținut că suma a fost mult mai mare.

„E ceva grotesc în legătura cu nunta asta. Brooklyn nu are un job. Să risipești toți acești bani”, a notat o altă persoană.

Vedeta de televiziune britanică Richard Keys a criticat evenimentul înainte să aibă loc. El a scris că planurile familiei Beckham i se par „total inacceptabile” în condițiile în care lumea este afectată de atât de multe probleme în această perioadă.