O colecţie de bijuterii pe care Elvis Presley i le-a dăruit managerului său, colonelul Tom Parker, va fi scoasă la licitaţie

De: Nicoleta Lepădatu / 01.08.2022, 17:04
O colecţie de bijuterii pe care Elvis Presley i le-a dăruit managerului său, colonelul Tom Parker, va fi scoasă la licitaţie

O colecţie de bijuterii pe care Elvis Presley i le-a dăruit managerului său, colonelul Tom Parker, va fi scoasă la licitaţie pe 27 august, conform Reuters.

Două sute de articole, între care inele de aur încrustate cu pietre preţioase, butoni, ceasuri şi coliere, au fost aduse pentru evenimentul organizat de casa de licitaţii GWS Auctions. Printre obiectele scoase la vânzare se numără, de asemenea, chitara la care a cântat Presley în timpul celebrei sale apariții la TV din 1968.

Multe dintre obiecte sunt de la fosta soţie a lui Elvis, Priscilla Presley. Cu siguranță această licitație ne va trezi amintiri”, a declarat Priscilla Presley pentru agenția de presă Reuters.

Ea a adăugat că era o bucurie continuă pentru fostul ei soţ să cumpere sau să comande bijuterii pentru Tom  Parker pentru că managerul avea deja tot ce-i trebuia, însă Elvis nu ştia ce altceva să-i mai cumpere.

Priscilla Presley a afirmat că a susţinut licitaţia în parte pentru că a obosit să vadă atât de multe falsuri scoase la vânzare și despre care se spune că ar fi aparținut „Regelui”. „Există atât de multe produse care nu sunt autentice şi asta mă îngrijorează”, a spus ea.

„Vreau să ştiu sigur că vor ajunge la cineva care va avea grijă de ele, care să le iubească”, a completat Priscilla Presley.

Foto: GWS Auctions

CITEȘTE ȘI: Universal Music a achiziţionat catalogul muzical al lui Elvis Presley