O continuare a filmului „Bohemian Rhapsody” este în lucru

De: Ana Obretin / 08.08.2021, 09:08
O continuare a filmului

O continuare a filmului biografic „Bohemian Rhapsody” este în lucru, a confirmat Brian May, chitaristul trupei Queen.

Pelicula biografică lansată în 2018, cu Rami Malek în rolul lui Freddie Mercury, a avut un succes spectaculos la box-office, cu încasări de 904 milioane de dolari în întreaga lume. Deși nu a fost tocmai pe placul criticilor, a primit patru premii Oscar, pentru cel mai bun actor, cel mai bun montaj video, cel mai bun montaj de sunet și cel mai bun mixaj de sunet.

În timpul unei conversații live pe Instagram pe care a avut-o recent cu fanii, chitaristul în vârstă de 74 de ani a spus că „analizează idei” pentru o continuare. ‘Da, ne-am uitat la idei. Va fi greu să facem o continuare, deoarece niciunul dintre noi nu ar fi putut prezice cât de uriaș va fi acest film”, a spus acesta. „Ne gândim că s-ar putea întâmpla, dar ar trebui să fie un scenariu grozav. Va dura ceva timp pentru a afla asta”, a adăugat May.

Rudi Dolezal, regizorul muzical al trupei Queen, a vorbit și el, într-un interviu pentru Page Six, despre posibilitatea unei continuări, spunând că „se discută intens despre acest lucru în familia Queen”.

Pe de altă parte, bateristul Roger Taylor a spus că au existat discuții, deși proiectul este într-o etapă inițială. „Filmul a fost un mare succes. Am fost încântați, evident. (…) Ar trebui să am un scenariu, un scenariu foarte, foarte bun pentru a face această continuare. În acest moment, nu mă pot gândi la un mod de a face o continuare ”, a declarat acesta pentru publicația Rolling Stone.

CITEȘTE ȘI: Brian May dezvaluie povestea trupei Queen in filmul „We Will Rock You”

Top 10 momente muzicale spectaculoase de la Jocurile Olimpice (Video)

Top 10 cele mai frumoase filme despre muzică, din anii 2000 (Video)

Foto: Profimedia Images