O continuare a sitcomului din anii 1980 „Who’s the Boss” este în dezvoltare la Amazon

De: Nicoleta Lepădatu / 29.06.2022, 13:53
O continuare a sitcomului din anii 1980 „Who’s the Boss” este în dezvoltare la Amazon

O continuare a sitcomului din anii 1980 „Who’s the Boss” este în dezvoltare la Amazon. Proiectul, la care se lucrează de aproape doi ani, le are în distribuție pe vedetele din serialul original Alyssa Milano și Tony Danza care își reiau rolurile. Scenariștii „One Day at a Time” Mike Royce și Brigitte Muñoz-Liebowitz fac și ei parte din echipă.

Noua versiune a show-ului se va concentra pe Samantha Micelli, rol jucat de Alyssa Milano, o mamă singură care locuiește în aceeași casă în care a crescut în seria originală. Tatăl ei pensionar, Tony (Danza), locuiește cu ea. Nu se știe încă dacă Judith Light și Danny Pintauro își vor relua rolurile. Katherine Helmond, care a jucat în serialul original, a murit în 2019.

Creat de Martin Cohan și Blake Hunter, „Who’s the Boss” a fost difuzat între 1984 și 1992 pe ABC. A fost produs de Norman Lear’s Embassy Communications, pe care Sony a achiziționat-o ca parte a contractului său din 1991 pentru Columbia Pictures. Studioul și Lear au colaborat la mai multe actualizări ale show-urilor legendarului producător în ultimii ani, inclusiv „One Day at a Time” de la Netflix și „Pop TV”, o versiune animată a „Good Times”, difuzată pe Netflix și emisiunile speciale ABC „Live in Front of a Studio Audience”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Amazon a cheltuit 13 miliarde de dolari pe film, televiziune și conținut muzical în 2021