Vedetele de la Hollywood care folosesc mașini electrice și modelele pe care le preferă

De: Adrian Popa / 05.08.2021, 15:29
Vedetele de la Hollywood care folosesc mașini electrice și modelele pe care le preferă

Din ce în ce mai multe mașini electrice sunt pe val acum și ar putea înlocui modelele tradiționale mult mai repede decât mulți oameni se așteaptă. Dacă pentru majoritatea cetățenilor prețurile acestor vehicule sunt mari, nu același lucru se poate spune despre celebritățile de la Hollywood, care au averi de multe milioane de dolari.

Astfel, multe staruri, îngrijorate de schimbările climatice, conduc mașini electrice de mult timp. George Clooney este unul dintre primii adepți ai acestora. Actorul și regizorul american și-a achiziționat încă din 2005 vehiculul electric pe trei roți Tango T600 EV.

Alyssa Milano nu s-a putut hotărî în 2011 ce să își cumpere, Nissan Leaf sau Chevy Volt, așa că a achiziționat ambele mașini.

Mașina electrică preferată de cei bogați și faimoși

Majoritatea starurilor de la Hollywood preferă, cum era de așteptat, mașini produse de Tesla, liderul pieței. Dintre acestea, pe primul loc se situează sedanul de lux Model S, potrivit datelor publicate de compania de asigurări Money Beach și Celebrity Cars Blog.

Nu e de mirare că cei bogați și celebri preferă automobilul produs de Tesla. De exemplu, Tesla Model S Plaid este mașina electrică cu cea mai rapidă accelerație (1,9 secunde), iar performanțele vehiculului sunt incredibile și din alte puncte de vedere. Plaid poate rula pe display-ul principal jocuri video foarte pretențioase, precum controversatul „Cyberpunk 2077”.

Printre cei care dețin o versiune de Model S se numără: Leonardo DiCaprio, Ben Affleck, Jennifer Garner, Michelle Pfeiffer, Will Smith, Cameron Diaz, Morgan Freeman sau Amber Heard. Ashton Kutcher deține, la fel ca Michael Ealy („Westworld”, „The Perfect Guy”), un SUV de lux Tesla Model X.

DiCaprio, care promovează protecția mediului, deține și o Fisker Karma.

Ca și ceilalți oameni, vedetele trebuie să se acomondeze cu noile vehicule. Bianca Blanco (main foto) a uitat la un moment dat că are mașină electrică și a mers cu ea la o benzinărie. Și-a dat seama de gafă când era prea târziu.

Un model intergral electric conduce în top 10 automobile cumpărate de actorii de la Hollywood în 2020:

1. Tesla Model S

2. Bentley Continental GT

3. Mercedes-Benz G55 (G-Wagon)

4. Rolls-Royce Phantom

5. Land Rover Range Rover Sport

6. Mercedes-Benz S-Class

7. Cadillac Escalade

8. Land Rover Range Rover Evoque

9. Porsche Panamera

10. Audi R8