Jennifer Lopez a pus pe Instagram prima fotografie cu ea și Ben Affleck

De: Nicoleta Lepădatu / 26.07.2021, 09:32
Jennifer Lopez a pus pe Instagram prima fotografie cu ea și Ben Affleck

Jennifer Lopez  și-a sărbătorit sâmbătă ziua de naștere la bordul unui iaht, ocazie cu care a pus pe Instagram și o poză în care se sărută cu Ben Affleck.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Cântăreața a împlinit 52 de ani, arată absolut senzațional și a profitat de ocazie pentru a publica pe Instagram mai multe poze în care poartă un costum de baie roşu şi galben, asortat cu un caftan, bijuterii din aur şi o pălărie de soare. Ben Affleck, 48 de ani, a optat pentru o ţinută casual, cu cămaşă albastră.

Zvonurile susțin de ceva vreme că cei doi sunt iar un cuplu, dar acum există și dovezi palpabile, pentru că, se știe, pozele nu mint. Jennifer Lopez și Ben Affleck au devenit subiect principal pentru din ce în ce mai mule publicații, pentru că în ultima vreme au fost văzuți din ce în ce mai des împreună. Duminica de 13 iunie nu a făcut excepție. The New York Post dezvăluie de această dată un videoclip și câteva imagini cu unul dintre cele mai urmărite cupluri din această perioadă. Cântăreața și actorul pot fi văzuți sărutându-se pasional în luxosul restaurant japonez Nobu, din Malibu. O scenă care amintește de prima lor perioadă romantică, din perioada 2000-2004, în timpul căreia au ignorat frecvent fotografii.

Affleck și Lopez, care au fost logodiți în anii 2000, au reînceput să se vadă în aprilie anul acesta, după cum a informat în exclusivitate Page Six.

Noua poveste de dragoste vine după ce Jennifer Lopez a rupt logodna cu Alex Rodriguez, în urma zvonurilor că acesta ar fi înșelat-o. Între timp, A-Rod pare că a decis să se concentreze asupra viitorului său fără J Lo. „Sunt pe punctul de a păși într-un nou început în viața mea”, a scris Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, pe contul de Instagram, după ce în presă au apărut imagini cu Affleck și Lopez întorcându-se dintr-o vacanță de lux în Montana.

Foto: Profimedia images