Jennifer Lopez ar putea avea, încă, inelul de logodnă primit de la Ben Affleck

De: Loredana Toma / 16.05.2021, 09:38
Jennifer Lopez ar putea avea, încă, inelul de logodnă primit de la Ben Affleck

Fostul cuplu de la Hollywood Jennifer Lopez – Ben Affleck este, de două săptămâni, un subiect de dilemă pentru curioși, iar un inel este posibil să fie, încă, în decor.

La scurt timp după ce artista s-a despărțit de fostul logodnic, Alex Rodriguez, mai multe imagini cu ea și Ben Affleck împreună într-o vacanță de lux în Montana l-au lăsat pe fostul jucător de baseball cu un ego puțin șifonat. Deși nimeni nu se grăbește să confirme nimic, suspiciunile capătă amploare, mulți se grăbesc să spună că cei doi s-au împăcat, iar o acțiune recentă a lui Lopez duce, cumva, către o legătură romantică a celor doi.

Artista a publicat pe platforma de socializare Instagram mai multe imagini cu albumul “This Is Me Then..”, lansat în 2002 și dedicat lui Ben Affleck, fiind menționate clipurile pieselor „Jenny from the Block”, „All I Have”, „I’m Glad” si „Baby I Love U!”

J Lo a menționat că iubește toate albumele sale, dar că acesta este preferatul ei, pentru că este foarte special. Materialul discografic a fost lansat în aceeași lună în care J Lo și Affleck s-au logodit. Nunta urma să aibă loc în 2003, însă a fost anulată, iar cuplul s-a despărțit în 2004. “Tu ești viața mea, unica inspirație pentru fiecare vers, pentru fiecare emoție, pentru fiecare sentiment de pe acest album”, a scris ea.

Potrivit unei surse citate de Daily Mail, în legătură cu vacanța celor doi în Montana, de săptămâna trecută, “Jennifer s-a simțit foarte bine acolo și chiar se bucură de prietenia cu Ben și nu se grăbește. Iau lucrurile foarte ușor, dar, după cum arată situația, se îndreaptă spre ceva romantic. Momentan, ea se concentrează pe copiii ei, iar actualul ei proiect se desfășoară în Miami”.

Ben Affleck locuiește în Los Angeles, într-un cartier de lux, iar reședința lui este aproape de cea a fostei soții, Jennifer Garner, cu care are trei copii. 

Potrivit unor surse, Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt în contact zilnic și își fac planuri să se revadă. 

“Affleck a fost iubirea vieții ei, dar și cel care i-a frânt inima”

Jurnalistul Rob Shutter, cel care a anunțat vestea inițială despre despărțirea cuplului, în 2004, a menționat pentru show-ul “Access” că “sigur cei doi sunt împreună”.

“Ben a fost iubirea vieții ei și tot cel care i-a frânt inima”, a spus el. “Din câte știu eu, Jen nu i-a returnat inelul de logodnă. Dacă lucrurile merg mai departe, Jen are deja cel mai frumos inel de logodnă din lume. Îmi amintesc că, atunci când l-am văzut, mi s-a părut ireal și Jen chiar mi-a interzis să-l ating, spunându-mi ‘Da, e real!’”, își amintește Shutter.

CITEȘTE ȘI: Cum își menține Jennifer Lopez silueta de vis la 51 de ani

Jennifer Lopez, blondă, sexy și goală, în noul clip “In the Morning”

Foto: Profimedia Images