Casa lui Ben Affleck, “vizitată” de un hoț, pe când era în vacanță cu Jennifer Lopez

De: Loredana Toma / 14.05.2021, 16:24
Casa lui Ben Affleck, “vizitată” de un hoț, pe când era în vacanță cu Jennifer Lopez

Actorul Ben Affleck a fost văzut discutând cu poliția după ce un hoț a încercat să pătrundă în locuința sa din Los Angeles, miercuri.

Affleck, în vârstă de 48 de ani, locuiește într-o vilă în valoare de 20 de milioane de dolari, cu vedere la ocean, în cartierul Pacific Palisades, la distanță mică de reședința fostei sale soții, Jennifer Garner, și a celor trei copii ai lor.

Potrivit Closer, intrusul a fost observat, de fapt, de niște paparazzi care se adunaseră pe lângă vila actorului, pentru a-l surprinde la reîntoarcerea din escapada romantică alături de Jennifer Lopez, din Montana.

Un purtător de cuvânt al poliției din Los Angeles a declarat pentru Page Six că s-a întocmit un raport privind o intrare prin efracție, însă nicio măsură nu a fost luată, pentru că suspectul nu a fost găsit.

(Foto: Ben Affleck mulțumeste echipeu de securitate pentru ajutor, după ce un intrus a fost observat la vila sa din Los Angeles)

Potrivit mai multor informații recente, la 17 ani de la despărțire, Ben Affleck și Jennifer Lopez ar fi petrecut o săptămână romantică într-o stațiune de lux, în Montana, unde actorul deține o cabană. 

(Foto: Ben Affleck și Jennifer Lopez, plecând în vacanță)

Jennifer Lopez a fost văzută de mai multe ori, în ultima perioadă, plecând de la reședința din Los Angeles a lui Affleck. Atât J Lo, cât și Affleck au pus capăt, recent, unor relații, cu Alex Rodriguez, respectiv Ana de Armas

Lopez și Affleck – pe vremuri cunoscuți ca „Bennifer” – s-au logodit în 2002, iar în 2003 urmau să se căsătorească, însă au anulat nunta chiar cu o zi înaintea evenimentului, iar, în 2004, s-au despărțit oficial. Se pare că cei doi au rămas însă în relații amicale, iar recent au început să se revadă. 

CITEȘTE ȘI: Matt Damon, despre posibila relație Jennifer Lopez – Ben Affleck: Sper să fie adevărat

Ben Affleck și Ricky Martin, protagoniști într-un videoclip al artistului portorican Residente

Fotografii intime cu Ben Affleck şi Matt Damon din arhiva personală

Foto: Profimedia Images