O femeie de 25 de ani, măritată, a descoperit că este, de fapt, bărbat

Apropo.ro / 11.03.2021, 16:39
O femeie de 25 de ani, măritată, a descoperit că este, de fapt, bărbat

O femeie de 25 de ani din China a descoperit că este, de fapt, bărbat, după ce a mers la doctor pentru a vedea de ce o doare glezna.

Cu această ocazie, persoana respectivă a aflat și de ce nu putea rămâne însărcinată cu soțul, deși încercau de 12 luni.

Femeia, numită „Pingping” pentru a-i fi protejată identitatea, nu s-a îndoit niciodată de sexul ei, deoarece organul genital pare feminin, potrivit unui comunicat al spitalului care a făcut descoperirea.

Totuși, o radiografie la gleznă i-a dat de gândit medicului care a făcut-o, deoarece oasele nu s-au dezvoltat după adolescență. Mai mult, medicul a aflat că pacienta nu avusese niciodată menstruație, așa că a decis să facă cercetări suplimentare.

Citește și: A a flat că iubitul a înșelat-o când a vrut să își cumpere un tricou online. E uluitor unde s-a întâmplat totul!

În China, educația sexuală este aproape inexistentă. În acest caz, avem de a face cu o persoană intersex. Intersexualitatea presupune existența trăsăturilor specifice ambelor sexe la o persoană, fie că acest lucru este vizibil la nivelul organelor sexuale externe, fie că el nu poate fi văzut deoarece presupune modificări interne sau la nivel cromozomial.

Un test genetic, a arătat că persoana respectivă este, de fapt, bărbat, deoarece are cromozomul Y. Pingping nu are uter și ovare, dar nici organe genitale masculine sau mărul lui Adam.

Potrivit medicilor, Pingping nu s-a hotărât ce dorește să fie de acum încolo, femeie sau bărbat.

Sursa: South China Morning Post

Citește și: Experiment inedit: După divorț, o femeie a ieșit cu șapte bărbați diferiți, în șapte zile consecutive