O mamă și-a dus fetița la spital, crezând că a înghițit o cască AirPod. Unde era, de fapt, dispozitivul

De: Alex Manole / 02.04.2021, 11:05

O mamă din Marea Britanie și-a dus fetița la urgențe după ce a crezut că micuța a înghițit o cască AirPod. Dispozitivul apărea ca fiind în stomacul copilului, atunci când un iPhone era apropiat de zona respectivă.

Chloe Saunders, în vârstă de 22 de ani, a folosit aplicația dedicată pentru a vedea unde este dispozitivul rătăcit. A avut impresia că acesta a fost înghițit de fetița ei de 2 ani, care se juca cu carcasa căștilor.

Fără să mai stea prea mult pe gânduri, tânăra și-a dus copilul de urgență la un spital din apropiere, la ora 23:30. Acolo, o asistentă medicală a descoperit că dispozitivul se afla, de fapt, în buzunarul pijamalei fetiței.

„Când ești panicată nu gândești logic. Am crezut că un AirPod se afla în interiorul ei și ar putea exploda”, a declarat Saunders.

Acest caz a fost unul cu final fericit. Uneori căștile wireless chiar ajung în stomacul proprietarilor. Un bărbat din SUA, care a mers la spital după ce s-a trezit cu gâtul uscat și în imposibilitatea de a mai bea lichide, a descoperit că înghițise în timpul nopții o cască marca Apple.

CITEȘTE ȘI:

Ecaterina Ladin, interpreta Dalidei din „Las Fierbinți”, mamă pentru a doua oară

Prințesa Eugenie a Marii Britanii a devenit mamă