O serie spin off „Trainspotting”, este în pregătire. Cine e personajul principal

De: Ana Obretin / 01.10.2021, 17:34
O serie spin off

O adaptare TV a continuării romanului „Trainspotting”, de Irvine Welsh, „The Blade Artist”, se află în faza incipientă, a confirmat actorul Robert Carlyle.

Artistul l-a interpretat în filmul original pe Begbie, omul din Edinburgh, în filmul devenit cult regizat de Danny Boyle și lansat în 1996, și în continuarea acestuia, din 2017, „T2: Trainspotting”.

Într-un interviu pentru NME, Carlyle a declarat: „Irvine (Welsh, n.r.) și cu mine am discutat destul de mult, recent, cu câțiva producători excelenți din Londra despre (continuarea poveștii „Trainspotting”.). După cum știți, a existat o altă carte numită ‘The Blade Artist’, care se referă în întregime la Begbie și la povestea lui nebună. Este încă în stadiu incipient, dar arată destul de bine și se pare că acest lucru se va întâmpla în cele din urmă”, a spus acesta.

„The Blade Artist” este a cincea carte pe care Welsh a scris-o despre personajele din „Trainspotting”, începând cu originalul din 1993, continuând cu „Porno”, din 2002, „Skagboys”, din 2012, „The Blade Artist” (2016) și „Dead Man‘s Trousers” (2018). În carte, Begbie este un om schimbat, redenumit Jim Francis, care locuiește în California împreună cu soția și cele două fiice.

Carlyle a mai spus că miniseria ar putea avea șase episoade de o oră și s-a optat pentru această variantă pentru a nu se pierde din spiritul cărții transformând-o in film. „Cândva, în anul următor și puțin, sperăm că vom vorbi din nou și vom vorbi despre întoarcerea lui Begbie”, a mai spus actorul.

CITEȘTE ȘI: Ewan McGregor va  juca rolul faimosului alpinist George Mallory în filmul „Everest”, al regizorului Doug Liman 

Scene gay ce au fa cut istorie

Foto: Profimedia Images