O studentă are probleme după ce a vândut bustiere, create de ea, pe internet

De: Alex Manole / 10.01.2021, 10:58

O tânără care studiază moda are probleme după ce a realizat bustiere din husele pentru scaune ale unei companii feroviare.

Mhari Thurston-Tyler a vândut produsele în aplicația Depop, care susține că hainele respective îi încalcă termenii și condițiile de utilizare.

Thurston-Tyler, în vârstă de 20 de ani, a fost nevoită să șteargă anunțul și să îi dea banii înapoi unei cliente. Piesa a fost vândută pentru 15 lire sterline.

Citește și: Bunică tânără, reținută după ce a furat cadoul de Crăciun al nepotului. Când au văzut cum o cheamă, polițiștii au amuțit

Aplicația Depop a anunțat că vânzarea de bunuri furate este interzisă. Tânăra susține, însă, că a găsit doar două huse pentru scaune, care aparțin companiei Chiltern Railways și promovează distanțarea socială, în apropierea unei gări din Londra.

Bustiere din elemente de siguranță necesare în pandemie

Thurston-Tyler a declarat că din una din huse și-a făcut ei o bustieră, iar pe cealaltă a vândut-o pe Depop. Totuși, tânăra scria, alături de imaginea în care promova produsul, că are „câteva” huse din care poate face bustiere.

Citește și: O tânără, forțată să părăsească o piscină publică din cauza unui bikini „nepotrivit”

Studenta susține că nu a reușit să se angajeze în timpul pandemiei și că își rotunjește veniturile prin vânzarea de haine create de ea, în aplicație.

Problemele tinerei au apărut după ce o imagine cu creația ei, publicată de Depop Drama pe Instagram și Twitter, a devenit virală. Mulți oameni au recunoscut husele din trenurile Chiltern Railways, folosite de companie încă de la începutul pandemiei COVID-19.

Un purtător de cuvânt al Depop a spus că tânăra va rămâne fără cont pe platformă dacă va mai vinde produse interzise. Compania feroviară a transmis că apreciază abordarea tinerei, dar că bunurile respective sunt puse acolo ca să protejeze clienții. „Cerem respectuos să fie lăsate la locul lor”, a transmis un reprezentant.

Mhari Thurston-Tyler nu s-a lăsat intimidată de incident și încearcă să folosească momentul de faimă pe internet în favoare ei. Tânăra a scos la vânzare noi bustiere, cu inscripția „children railways”.

Sursa: BBC