O tânără influencer a provocat un scandal cu ședința foto ținută lângă sicriul tatălui ei

De: Alex Manole / 28.10.2021, 16:28

O tânără de 20 de ani din statul american Florida a fost criticată dur după ce a participat la o ședință foto provocatoare în apropiere de sicriul deschis al tatălui ei.

Jayne Rivera a purtat la înmormântare o rochie neagră, îndrăzneață. În una dintre imagini, tânăra are mâinile împreunate pentru rugăciune, în timp ce postura generală este una potrivită mai degrabă cu o statuie de înger în fundal. „Zboară, fluture. RIP, tati, ai fost cel mai bun prieten al meu. O viață bine trăită”, a scris tânăra, pe Instagram, alături de poze.

Ea a publicat imaginile pe rețeaua de socializare la o săptămână după ce au fost făcute. Acestea au atras imediat atenția și au făcut înconjurul lumii.

Influencer de meserie

Rivera s-a apărat după ce incidentul a devenit viral: „Fiecare reacționează la pierderea cuiva apropiat în propriul mod; unele moduri sunt mai tradiționale, iar altele mai tabu”.

„Nu e nimic în neregulă cu ce am postat”, a întărit ea.

Tânăra este „influencer full time”, cu peste 300.000 de fani pe TikTok. Potrivit ei, tatăl său apărea frecvent în materialele pe care ea le publica pe internet așa că a simțit nevoia să își informeze fanii în legătură cu decesul lui.

După incident, Instagram i-a dezactivat contul, „fără motiv”, potrivit tinerei influencer.

Jose Antonio Rivera, tatăl lui Jayne, a murit pe 11 octombrie, cu două zile înainte să împlinească 56 de ani.

Sursa: NBC News

CITEȘTE ȘI:

Mai multe muzee au cont pe OnlyFans deoarece TikTok sau Facebook nu acceptă nudurile

Erau peste tot în filmele vechi. De ce bărbații au încetat să mai poarte pălării (VIDEO)