O vedetă TV neagă că ar fi recreat, în direct, „momentul Basic Instinct”: „S-a întâmplat dar nu este nimic serios”

De: Alex Manole / 18.06.2021, 14:03

O prezentatoare de televiziune din Italia a recreat, parțial, celebrul „moment Basic Instinct” din filmul cu Sharon Stone și Michael Douglas. Incidentul s-a petrecut în timpul unei transmisiuni în direct despre meciul dintre Italia și Țara Galilor de la Euro 2020.

Paola Ferrari, în vârstă de 60 de ani, a fost acuzată de unii telespectatori că nu purta, în acel moment, lenjerie intimă. Ea a negat aceste acuzații.

„Sharon Stone nu purta lenjerie în acea scenă. Eu, pe de altă parte, prefer să protejez sănătatea și igiena”, a scris vedeta TV pe o rețea de socializare. „S-a întâmplat dar nu este nimic serios”, a continuat Ferrari, care lucrează la postul RAI.

Momentul „Basic Instinct” e legendar

Momentul în care Catherine Tramell, jucată de Sharon Stone, este interogată la poliţie în celebrul film „Basic Instinct” este unul de neuitat, fiind cel în care oamenii pun cel mai des pauză într-un film.

„Instinct primar” este un film thriller erotic american din 1992, regizat de Paul Verhoeven, după un scenariu de Joe Eszterhas. Sharon Stone, Michael Douglas, Jeanne Tripplehorn și George Dzundza joacă rolurile principale.

Pe scurt, detectivul Nick Curran (Michael Douglas), de la poliția din San Francisco, investighează moartea unei foste vedete rock și descoperă ca bărbatul fusese înjunghiat de 31 de ori de o femeie cu care întreținuse relații sexuale. Pe măsura ce ancheta avansează, Nick interacționează cu trei femei, suspecte în cazul de crimă.

Sursa: Yahoo! Sports

Foto: captură de ecran

CITEȘTE ȘI:

O nouă versiune “Basic Instinct”, cu scene explicite, lansată în vară, deși Sharon Stone nu este de acord

Adevărul despre celebra scenă din Basic Instinct: “Această secvenţă i-a marcat cariera” – FOTO&VIDEO