O nouă versiune “Basic Instinct”, cu scene explicite, lansată în vară, deși Sharon Stone nu este de acord

De: Loredana Toma / 19.05.2021, 16:23
O nouă versiune “Basic Instinct”, cu scene explicite, lansată în vară, deși Sharon Stone nu este de acord

O nouă versiune a filmului “Instinct primar/ Basic Instinct”, cu scene explicite suplimentare și restaurată în format 4K, sub coordonarea regizorului olandez Paul Verhoeven, va fi lansată în vară în cinematografe pentru a marca 30 de ani de la premieră.

Într-un interviu recent acordat show-ului australian “A Current Affair”, protagonista filmului, Sharon Stone, a declarat că nu este de acord cu lansarea noii versiuni, dar că, din punct de vedere legal, nu poate face nimic pentru a stopa evenimentul.

Potrivit unui comunicat al regizorului oferit distribuitorilor, acesta a inclus în film, “ca bonus”, mai multe scene inedite cu Sharon Stone și Michael Douglas. 

„Există niște noi reguli de care, însă, eu nu pot beneficia”

 “Au decis să lanseze această variantă cu ocazia a împlinirii a 30 de ani de la lansarea filmului. Există niște reguli noi în domeniu, dar acestea au fost aprobate după ce eu, tânără fiind, făcusem acest film, așadar nu pot beneficia de ele”, a spus actrița Sharon Stone.

În cartea sa de memorii, “The Beauty of Living Twice”, lansată  recent, Sharon Stone a povestit cum a fost păcălită de regizor și de echipa de producție pentru filma o celebră scenă, cea a interogatoriului.

“Așa mi-am văzut eu, pentru prima oară, vaginul pe ecrane, după ce mi s-a cerut să-mi dau jos lenjeria intimă pentru că reflectă lumina. Mult timp mi s-a spus că nu se vede nimic. Ulterior, m-am certat cu regizorul, însă totul a fost în zadar, răul fusese deja făcut. Gândiți-vă că asta se întâmpla în 1992, nu acum, când vezi p…..i și pe Netflix”, a mai spus Sharon Stone.

Noua versiune va fi lansată în Franța, pe 16 iunie, iar apoi în Australia și în Noua Zeelandă.  Versiunea va fi disponibilă și ca Blu-ray și DVD în Marea Britanie, din 14 iunie, și în Germania, din 17 iunie, iar lansarea în cinematografe va fi în vară, la o dată care va fi stabilită ulterior, potrivit IndieWire.

CITEȘTE ȘI:

Diva de altă dată e istorie! Sharon Stone, de nerecunoscut

Sharon Stone are “pretenţii ridicole” pe platoul de filmare

Sharon Stone îşi licitează garderoba în scopuri caritabile

Foto: Profimedia Images