Sharon Stone are “pretenţii ridicole” pe platoul de filmare

Apropo.ro / 22.09.2014, 12:04
Sharon Stone are “pretenţii ridicole” pe platoul de filmare
Sharon Stone filmează în această perioadă pentru pelicula "Golden Boy". Actriţa a fost aspru criticată de regizorul acestui lungmetraj, cineastul italian Pupi Avati, care a spus că pretenţiile vedetei americane "ating limita ridicolului".
Într-un interviu publicat, vineri, în The Hollywood Reporter, Pupi Avati spune că şi-a dorit foarte mult ca Sharon Stone să interpreteze rolul principal în noul lui film, „Golden Boy”, dar nu se aştepta ca această colaborare să fie una atât de dificilă, informează huffingtonpost.com.
 
Pupi Avati mai spune că a fost încântat atunci când Sharon Stone a acceptat să joace în filmul său, realizat cu un buget de producţie foarte mic, însă şi-a schimbat părerea despre vedeta americană atunci când actriţa i-a transmis o listă foarte lungă cu cerinţe.
 
„A fost o negociere la limita ridicolului, care a vizat o serie de detalii stânjenitoare, ca şi cum Italia ar fi fost o ţară din lumea a treia. Apropo, noi avem electricitate în Italia”, a declarat regizorul italian.
 
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Cineastul afirmă că neînţelegerile nu s-au oprit aici. Atunci când Sharon Stone a văzut o echipă de televiziune şi de fotoreporteri, actriţa a părăsit imediat platoul de filmare, fără permisiunea producătorilor.
 
„Nimic din toate acestea nu este adevărat”, a declarat agentul de presă al actriţei Sharon Stone pentru Huffington Post. „Sharon Stone este o profesionistă desăvârşită”, a adăugat el.
 
Nu este pentru prima dată când în presa americană apar informaţii potrivit cărora Sharon Stone este o actriţă cu care se lucrează foarte greu.
 
Într-un articol apărut în 2010 pe site-ul Deadline.com, un site cu specific cinematografic, fostul editor-şef al acestuia a criticat-o pe vedeta hollywoodiană pentru comportamentul ei de pe platourile de filmare, scrie Mediafax.