Oasis înregistrează un nou album la 12 ani de la destrămarea trupei. Liam Gallagher nu este implicat

De: Ana Obretin / 22.01.2021, 12:34
Oasis înregistrează un nou album la 12 ani de la destrămarea trupei. Liam Gallagher nu este implicat

Oasis înregistrează un nou album, la 12 ani de la destrămarea trupei, dar Liam Gallagher nu va fi implicat în acest proiect, deși disputa cu fratele său Noel s-ar fi încheiat.

Noel Gallagher, în vârstă de 53 de ani, a decis  să realizeze noul material discografic la 12 ani după ce trupa s-a destrămat, din cauza unor certuri ale sale cu fratele mai mic Liam, în vârstă de 48 de ani.

Cântărețul a dezvăluit că va înregistra din nou 14 piese care nu au fost incluse pe albumele anterioare ale trupei.

Oasis a vândut 75 de milioane de albume în întreaga lume, după ce a lansat materiale discografice de succes, inclusiv “Definitely Maybe” și “What’s The Story Morning Glory?”. Ultimul album de studio înregistrat de formula originală, “Dig Out Your Soul”, a fost lansat în 2008. 

Liam și Noel au mers rapid pe căi separate. Noel a fost liderul propriei trupe, Beady Eye, înainte de a avea o carieră solo.

Planul de a lansa noul album a fost anunțat la doar câteva săptămâni după ce cei doi frați anunțau că s-au împăcat. Liam a scris pe Twitter mesajul „acesta este anul nostru”, iar fanii au început să spere la o reunire a formației.

CITEȘTE ȘI: Noel Gallagher despre o posibilă refacere a trupei Oasis: „Doar pentru bani…”

FOTO: Profimedia Images