„One True Singer”, o producție Max Original, are premiera azi pe HBO Max

De: Ana Obretin / 01.04.2022, 14:34

Primul reality-show produs de Max Original în România, realizat în colaborare cu Global Record, poate fi urmărit de vineri pe HBO Max.

În fiecare episod, artiștii se vor confrunta cu o serie de provocări menite să le testeze talentele și vor învăța de la invitații speciali din showbiz care sunt calitățile necesare unui star din industria muzicală. În funcție de evoluția lor, vor rămâne în concurs sau vor fi eliminați de juriul format din Alina Eremia, Bruja, Șerban Cazan și Alex Cotoi, potrivit unui comunicat remis Apropo de HBO Max.

Câștigătorul „One True Singer” va obține un contract de înregistrare în valoare de 50.000 de euro și încă 50.000 de euro în cont.

Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, va avea rolul de prezentator în cadrul show-ului, în timp ce Grasu XXL și Olivia Addams, vor avea misiunea de a îndruma concurenții pe drumul către marele premiu.

„One True Singer” va avea în total 10 episoade, iar primele două sunt disponibile deja pe HBO Max, Un nou episod din cele 10 va fi disponibil în fiecare vineri pe HBO Max.

CITEȘTE ȘI: „And Just Like That” a fost reînnoit oficial pentru sezonul 2 la HBO Max

„Ruxx”, un serial original HBO Max produs în România, are premiera pe 8 martie

Foto: HBO Max