(P) Vrei să-ți schimbi vechiul șemineu și preferi un model compact? Șemineul de tip casetă este soluția pentru tine!

De: Alex Manole / 19.05.2022, 16:39
(P) Vrei să-ți schimbi vechiul șemineu și preferi un model compact? Șemineul de tip casetă este soluția pentru tine!

Ai deja un șemineu pe lemne învechit care nu mai poate livra la fel ca la început? Nu se mai potrivește în locuința ta din punct de vedere estetic? Sau nu ai deloc, vrei să-ți cumperi, dar preferi un model compact?

Prietenii noștri de la Pefoc, specialiști în soluții alternative de încălzire și unități de gătit în aer liber, clasice sau modele ecologice de grătar peleți, ne vin în ajutor cu o propunere practică, estetică și ușor de montat în orice locuință, indiferent de dimensiuni sau de destinația spațiului.

Indiferent dacă ești un client casnic sau un specialist în industria decorațiunilor de interior, vei fi plăcut surprins de această soluție inedită de focare casetă, menite să aducă un upgrade tehnologic și un design fresh vechiului șemineu, oferindu-i o notă modernă și eficiență sporită în funcționare. Cu un stil compact, acest tip de focare nu sunt prevăzute cu picioare de susținere, coș de evacuare proeminent și nici cu lamele radiante care să iasă prea mult în evidență, păstrându-le suple la exterior.

Familia sau prietenii tăi o să fie impresionați de noua achiziție deoarece, aceste modele de focare speciale, au avantajul că se încorporează perfect într-un perete din living sau într-un dormitor cu dimensiuni mari, reușind astfel să-ți transforme locuința într-un loc cu personalitate.

Avantajul major al unei astfel de soluții compacte, reiese din utilizarea a mai puțin material necesar pentru construcție, lucru care determină și o greutate mai mică a focarului comparabile cu un grătar cărbuni de dimensiuni medii, dar și un cost mai accesibil decât șemineul pe lemne tradițional sau decât clasica sobă pe lemne.

Pe lângă avantajele estetice, focarele compacte de tip casetă, înseamnă și o evoluție din punct de vedere al funcționalității și optimizării de costuri. Practic, reușești să obții economie de energie prin diminuarea masei totale, a consumului de lemne și, în unele cazuri, chiar diminuarea sau eliminarea totală a mirosului neplăcut de fum, grație utilizării noilor tehnologii și materialelor inovatoare folosite la procesul de construcție.

Cu timpul, clienții au devenit tot mai interesați de acest tip de focar ce reușește să salveze aspectul șemineelor vechi, dar și funcționalitatea lor, fără să fie puși în fața procesului anevoios de demolare completă și înlocuirea cu a altora noi, mai costisitoare. Acest trend se datorează în mare parte și grijii purtate față de mediul înconjurător prin limitarea consumului de resurse și eficientizarea amprentei energetice.

În plus, mai contează și factorul emoțional, clienții atașându-se sentimental de vechiul șemineu la gura căruia, s-au născut multe povești frumoase, și care, de-a lungul timpului, a devenit cu adevărat un “membru” important al familiei.

Dacă te-ai hotărât pentru alegerea unui astfel de șemineu și nu numai, care să funcționeze perfect pentru tine, familia sau persoana iubită și să vă bucurați de momente de relaxare în condiții optime de siguranță și confort, apelează cu cea mai mare încredere la suportul echipei de meșteri adevărați cu sediul la Sibiu și parteneri oficiali în toată țara!

Foto: pefoc.ro

CITEȘTE ȘI: Șemineul pe lemne cu puterea centralei pe gaz rezolvă încălzirea în contextul prețurilor exorbitante la gazele naturale (P)

Tags: