Panzerele germane au trimis acasa vedetele Portugaliei

Apropo.ro / 20.06.2008, 10:36
Panzerele germane au trimis acasa vedetele Portugaliei
Selectionata Germaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului European, dupa ce a invins, cu scorul de 3-2, selectionata Portugaliei.

Selectionata Germaniei s-a calificat in semifinalele Campionatului European, dupa ce a invins, cu scorul de 3-2 (2-1), selectionata Portugaliei, intr-un meci disputat la Basel, in sferturile competitiei.

Bastian Schweinsteiger a deschis scorul in minutul 22, cand a reluat in poarta o pasa de la Lukas Podolski.

Miroslav Klose a majorat diferenta in minutul 26, cand a reluat cu capul in poarta lui Ricardo, dupa o lovitura libera executata de Schweinsteiger.

Portugalia a redus din diferenta in minutul 40, atunci cand Cristiano Ronaldo a sutat, Lehmann a respins in fata, iar Nuno Gomes a reluat in plasa, mingea fiind atinsa si de Mertesacker.

Michael Ballack a marcat din nou pentru Germania, in minutul 61. Jucatorul echipei Chelsea a marcat cu capul de la aproximativ 10 metri, profitand si de o iesire neinspirata a lui Ricardo.

Helder Postiga a marcat al doilea gol al Portugaliei in minutul 87, reusind sa inscrie cu capul in poarta lui Lehmann dupa o centrare de la Nani.

In semifinale, Germania va intalni invingatoarea partidei dintre Croatia si Turcia.

Citeste si:

Gata cu barbutul! Suporterii il vor pe Lucescu! Tu?

Din cei peste 300 de suporteri care au raspuns la intrebarea pusa de Apropo.ro in privinta demisiei lui Piturca si a alegerii unui nou selectioner, majoritatea suporterilor au fost de parere ca actualul selectioner ar trebui sa demisioneze de la carma nationalei, iar Mircea Lucescu ar fi cel mai potrivit pentru inlocuirea acestuia.


Vrei sa demisioneze Piturca? Propune un nou antrenor

Aproape toti cei care au raspuns la aceasta intrebare, sunt de parere ca Victor Piturca ar trebui sa paraseasca conducerea tehnica a nationalei si sa lase locul unui antrenor mai tanar care sa le inspire jucatorilor o mentalitate de invingatori.

Stie Romania sa atace? Comenteaza aici tactica lui Piturca

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Bancul zilei
Clipul zilei
Redactia Apropo a realizat un grupaj al celor mai bune faze… Cuvinte cheie: barbat autostrada masina accident viteza
Citeste acum bancurile zilei Vezi cele mai tari clipuri de azi
Ai un banc bun – Trimite-l acum Uploadeaza rapid clipul tau


Imagine: Mediafax Foto