Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson, a vorbit despre depresie și multiplele sale tentative de suicid

De: Loredana Toma / 19.06.2021, 09:42

Paris Jackson, unica fiică a starului pop Michael Jackson, s-a confesat prietenei sale Willow Smith, în show-ul acesteia, „Red Table Talk Takeover”, despre viața sa sub lumina reflectoarelor. 

Jackson, în vârstă de 23 de ani, a povestit despre cum, atunci când era mai mică, a fost trântită la pământ și călcată în picioare de un paparazzo care încerca să facă o fotografie cu tatăl ei și despre cum, mai apoi, toată presiunea numelui pe care îl poartă i-a provocat o depresie gravă și a dus-o la mai multe tentative de suicid.

Atât Paris, cât și Willow Smith, care este fiica actorilor Will Smith și Jada Pinkett, știu cum este viața de copil de vedete. Cele două au dezbătut subiecte precum problemele de sănătate mintală, dificultățile în a-și găsi propria identitate, precum și despre orientarea bisexuală. 

Paris Jackson: Încercările de suicid eșuate au ajutat-o să descopere bucuriile vieții 

“Am trecut prin mai multe experiențe, chiar și halucinații auditive și momente severe de paranoia. Am mers foarte mult la terapie, pentru mai multe lucruri, dar și pentru acestea de mai sus”, a precizat ea, potrivit CNN. De altfel, Jackson a menționat și că episoadele de depresie au pornit de la presiunea dată de faptul că ea însăși nu știa cine este de fapt, pe lângă vârsta fragedă și un tată atât de celebru.

În cele din urmă, fiica starului și-a acceptat realitatea. “Am încercat de mai multe ori să mă sinucid, dar, de fiecare dată am fost salvată și m-am gândit că poate nu e vremea mea să plec din lumea asta, ceea ce pentru mine, la momentele acelea, era îngrozitor. Așa am ajuns să descopăr bucurii ale vieții, precum și mai multe modalități de a trăi într-o oarecare tihnă, incluzând campingul și muzica și, până acum, cred că tatăl meu ar fi mândru de mine”, a mai spus ea.

Anul trecut fiica lui Michael Jackson a semnat un contract muzical și a debutat cu single-ul  „Let Down”.

Înainte de debutul muzical cu albumul „Wilted”, în 2019, Paris Jackson a lucrat ca actriță și model. Paris este copilul mijlociu și singura fiică a lui Michael Jackson, decedat în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani.

CITEȘTE ȘI: Paris Jackson, gest impresionant în memoria tatălui ei

Paris Jackson are cei mai frumosi ochi de la Hollywood

Paris Jackson, pe urmele lui Miley Cyrus!

Foto: Profimedia Images