People: Chrissy Teigen, cel mai frumos om din lume

De: Ana Obretin / 01.04.2021, 09:35
People: Chrissy Teigen, cel mai frumos om din lume

Fostul fotomodel Chrissy Teigen apare pe coperta ediţiei speciale de anul acesta a revistei People dedicată celor mai frumoși oameni din lume. Teigen a fost fotografiată pentru coperta People alături de cei doi copii ai ei și ai muzicianului John Legend, Luna, de 4 ani, și Miles, de doi ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de People Magazine (@people)

Autoare de cărți de bucate și antreprenor, Chrissy Teigen spune că își învață copiii să accepte ceea ce îi face unici: „Sunt deschisă, un spirit liber și îmi place ideea ca cei mici să se comporte ca atare”.

„Sinceră în ceea ce privește imperfecțiunile și slăbiciunile sale, dar și privind suișurile și coborâșurile faimei, modul în care își crește copiii și orice alte aspecte, Teigen – care și-a transformat afacerea Cravings într-un mini-imperiu în ultimii ani – merită mai mult decât oricine să apară pe coperta ediției Beautiful”, scriu cei de la People.

În vârstă de 35 de ani, Teigen a lucrat ca model în tinerețe și spune că adesea număra caloriile consumate și urma diverse diete, dar că și-a schimbat între timp concepțiile privind frumusețea, învățând să se accepte așa cum este.

Teigen și Legend, ales cel mai sexy bărbat în viață în 2019, s-au cunoscut în 2006 și s-au căsătorit șapte ani mai târziu. Anul trecut, cei doi au trecut printr-un moment greu, după ce Teigen a pierdut o sarcină la 20 de săptămâni.

Săptămâna trecută, Chrissy Teigen și-a șters contul de Twitter, după ce a precizat că platforma de socializare online a început să-i facă mai mult rău decât bine, fiind ținta unor campanii de hărțuire. Teigen avea 13,7 milioane de fani pe platforma, unde avea cont de mai bine de zece ani. Conturile de pe alte două platforme de socializare, Instagram și YouTube, i-au rămas active.

Anul trecut, ediția Beautiful a revistei People a avut pe copertă trei generații de femei din aceeași familie, actrița Goldie Hawn, fiica ei, Kate Hudson, și nepoata, Rani Rose. De-a lungul timpului, printre cei care au primit titlul de cel mai frumos om s-au numărat Jennifer Garner, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Julia Roberts, dar și Leonardo DiCaprio.

CITEȘTE ȘI: Prima imagine cu fiica lui Chrissy Teigen şi a lui John Legend

A comis-o! Imagini din intimitate: Ce a postat un celebru fotomodel? Şi-a stricat reputaţia!

Foto: Profimedia Images